1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Ota is available !!

Discussion in 'Android Devices' started by Roxors, Jun 1, 2011.

  1. NOVAdroid2151

    NOVAdroid2151 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    120
    Joined:
    Jul 20, 2010

    Jul 20, 2010
    120
    5
    36
    Northern, VA
    I cant keep the phone's homescreen on long enough to do anything - and when I try to hit menu or anything.. it goes black (except the blue bar on top)

    How can I fix this?
     

    Advertisement

  2. racerxe24

    racerxe24 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    160
    Joined:
    Oct 29, 2009

    Oct 29, 2009
    160
    91
    53
    Mississippi
    Installing now...Hope it is the tasty treat everybody says GB is!!!!
     
  3. Casemantwo

    Casemantwo Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    75
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    75
    1
    16
    Wisconsin
    Looks like this worked for me. I am going to wait for the update. I want to make sure I can root it.
     
  4. NOVAdroid2151

    NOVAdroid2151 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    120
    Joined:
    Jul 20, 2010

    Jul 20, 2010
    120
    5
    36
    Northern, VA
    Ok everyone! I think I found the fix! I had just enough time to remove the app 'BobClockD3' from my homescreen and then rebooted. I believe this app is not quite ready for the Gingerbread release, so it was causing the issue. I believe I've fixed it!
    I'll keep posting updates to see if anything else is wrong.
     
  5. deathratlehead

    deathratlehead Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    396
    Joined:
    Dec 3, 2009

    Dec 3, 2009
    396
    115
    68
    uncalled for.
     
    NCTurner and nsa_sailor like this.
  6. NOVAdroid2151

    NOVAdroid2151 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    120
    Joined:
    Jul 20, 2010

    Jul 20, 2010
    120
    5
    36
    Northern, VA

    Didnt fix it.. I'm going to create my own thread so I do not hijack this one.
    Thanks.
     
  7. xmike

    xmike Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    169
    Joined:
    Apr 18, 2011

    Apr 18, 2011
    169
    24
    38
    I have been using the adjust brightness app to turn them completely off. This can be done in that apps settings.
     
  8. LokiStormbringer

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    45
    Joined:
    Aug 25, 2010

    Aug 25, 2010
    45
    4
    16
    WI
    Got the update and will have fun playing with it later.
     
  9. RichSz

    RichSz Not Entitled
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,086
    Joined:
    Jul 9, 2010

    Jul 9, 2010
    2,086
    1,173
    313
    Male
    Software Engineer
    Between Imladris and Lothl
    Could you provide a link to the app you're talking about? Searching the Market on "adjust brightness" yields several hundred apps. The over brightness of the buttons isn't a showstopper but it's annoying.
     
  10. trophynuts

    trophynuts Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,630
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    5,630
    1,792
    313
    I work in a Tech related field. Have been in a tec
    SouthEastern US

    this was one of the first things we noticed with the leaks in March. They are just brighter. Trust me you get used to them.
     
  11. trophynuts

    trophynuts Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,630
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    5,630
    1,792
    313
    I work in a Tech related field. Have been in a tec
    SouthEastern US

    ...if your on .588 your only one flash from having pre rooted .596.....you know that right?
     
  12. drkildrum

    drkildrum Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    36
    Joined:
    Mar 18, 2010

    Mar 18, 2010
    36
    1
    16
    west by god
    I am able to down load but I get update failed
     
  13. locoandroid

    locoandroid Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    123
    Joined:
    Jun 19, 2010

    Jun 19, 2010
    123
    17
    38
    QA
    FL
    I got it this morning (orlando), though I having issues with sync corp email....
     
  14. XBarbarian

    XBarbarian Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    56
    Joined:
    Jul 30, 2010

    Jul 30, 2010
    56
    2
    16
    Sys Admin
    Tampa Bay
    got it this AM! w00t...

    runs awesome..love it! i was stock.. hadnt rooted or anything... definite improvement!!
     
  15. mp33er

    mp33er Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    22
    Joined:
    Feb 26, 2010

    Feb 26, 2010
    22
    0
    15
    Checked mine and it goes into indefinite loop of "Checking available...."

    Mine is 100% stock only with Z4Root. Do I need to UNROOT to get OTA?
     
  16. snowthedirtbub

    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Jun 18, 2010

    Jun 18, 2010
    14
    0
    15
    A week ago I unrooted and returned my droid x back to stock via .sbf so I can have the update over the air but its not working. I compared my droid x to a friends and my system version is 2.3.320.MB810.Verizon.en.US compared to his which is 2.3.340.MB810.Verizon.en.U. Is mine the offical OS by verizon?
     
  17. bubbaken

    bubbaken Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    191
    Joined:
    May 20, 2010

    May 20, 2010
    191
    44
    43
    NY
    Not going to get used to them, try watching a video in low light (or the dark). :mad:
     
  18. bubbaken

    bubbaken Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    191
    Joined:
    May 20, 2010

    May 20, 2010
    191
    44
    43
    NY
    Nope... this will help you.

    SBF’ing the Droid X U D G

    get the file Android 2.2.1 System Version 2.3.340 Full (VRZ_MB810_2.3.34_1FF_01)
     
    Fioroni and snowthedirtbub like this.
  19. snowthedirtbub

    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Jun 18, 2010

    Jun 18, 2010
    14
    0
    15
     
  20. ZackyZombieface

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    66
    Joined:
    Oct 13, 2010

    Oct 13, 2010
    66
    3
    16
    Male
    Fiber Customer Support Analyst
    Hampton, VA

    No I didn't. But that's good to know. Ima mess around with it when I get home. The other DROID x on my account got the OTA which is a different version than mine and I'm hoping flashing back and doing the OTA will help with my sync issues corporate wise.
     
  21. drkildrum

    drkildrum Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    36
    Joined:
    Mar 18, 2010

    Mar 18, 2010
    36
    1
    16
    west by god
     
  22. Grnsl2

    Grnsl2 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jul 25, 2010

    Jul 25, 2010
    5
    0
    5
    +1, trying to pay attention to see when they actually come on and what's kinda strange to me is even though i'm in a dark room they don't always, not sure why that might be. Always worked just fine on froyo.

    When they do come on, wow, luminescent!
     

Share This Page

Loading...