1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root OV Performance Settings and Speeds

Discussion in 'Android Devices' started by djthebogan, Oct 31, 2011.

  1. djthebogan

    djthebogan Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    179
    Joined:
    Oct 11, 2011

    Oct 11, 2011
    179
    43
    43
    Whats everyone's current speed for their OV? I'm using BACKside 10-17 with supercharger v6 u9rc3.2, cpu set at 825 and 480 with the Performance Governor. 1208 is the highest i've got on Quadrant. Its usually within 1150-1200 with the different cpu settings (between 806 and 844) 864 tends to freeze up. Screenshot
     

    Advertisement

  2. OmensEdge

    OmensEdge Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    56
    Joined:
    Mar 6, 2011

    Mar 6, 2011
    56
    8
    16
    What's the easiest way of running supercharger v6? I tried installing it before and ran into problems trying to get a certain version of BusyBox. There was an ad in the program that didn't allow me to install it. I also ended up having to reinstall everything after rebooting and getting stuck on the boot screen.
     
  3. a5pe4

    a5pe4 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    348
    Joined:
    Sep 6, 2011

    Sep 6, 2011
    348
    63
    53
    I know about that ad problem haha. You just have to keep trying and eventually there will be a time that the ad doesn't get in the way.
     
  4. djthebogan

    djthebogan Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    179
    Joined:
    Oct 11, 2011

    Oct 11, 2011
    179
    43
    43
    all i had to do was download script manager. download the supercharger i wanted. then open it as root with SM. then just follow the prompts. Just what it said here....
     
  5. 13oilerUp

    13oilerUp Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    Nov 2, 2011

    Nov 2, 2011
    35
    2
    16
    I don't see any indication that V6 is running. Is this normal? Benchmark before and after are very similar. Here were my steps:

    System integration: Yes
    Is Home Locked in Memory: I said no but I am not sure. How do I check this?
    Driver's Console: Chose setting 6.
    Exited by pressing option 30.

    Any help would be appreciated. Thanks
     
  6. djthebogan

    djthebogan Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    179
    Joined:
    Oct 11, 2011

    Oct 11, 2011
    179
    43
    43
    When i did it and it asked options 1-30. i pick either a 5,6,or 7. then follow all the prompts till it wipes and reboots. i never picked a 30
     
Tags:

Share This Page

Loading...