1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Pantech Frozen, PLEASE HELP

Discussion in 'Android Devices' started by Jyordon, Sep 23, 2012.

  1. Jyordon

    Jyordon Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Sep 23, 2012

    Sep 23, 2012
    3
    0
    5
    So i have a Pantech from Verizon.... i brought it to Rite Aid and plugged it in to develope pictures off of it but for some reason it wouldnt work so i took the battery out to get to the memory card so i could just put the memory card into the picture computer at rite aid. A couple hours later i went to turn my phone back on and its just stuck on the start up "pantech" screen. i tried everything, taking the battery out and the sim card... nothing works. What is wrong?
     

    Advertisement

  2. gbiggie

    gbiggie La patience et le pardon
    Rank:
    None
    Points:
    533
    Posts:
    6,929
    Joined:
    Sep 17, 2011

    Sep 17, 2011
    6,929
    2,687
    533
    Male
    Detroit,Michigan
    Welcome to Android Forums Jyordon:)
    What kind of Pantech device do you have so I can hopefully find a solution to your issue:thinking:
     
    Jyordon likes this.
  3. DonB

    DonB ♡ Truth, Justice and the American Way !! ♡ ™
    Moderator
    Rank:
     #17
    Points:
    1,423
    Posts:
    19,382
    Joined:
    Nov 30, 2009

    Nov 30, 2009
    19,382
    8,111
    1,423
    Male
    18th Hole Of the Golf Course
    As GB mentioned, knowing your exact model and carrier you are on will help us guide you better.

    [​IMG]
     
  4. Jyordon

    Jyordon Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Sep 23, 2012

    Sep 23, 2012
    3
    0
    5
    Its from verizon. Its a Pantech 4gLTE ... the model number is ADR8995VW. Does that help?
     
  5. gbiggie

    gbiggie La patience et le pardon
    Rank:
    None
    Points:
    533
    Posts:
    6,929
    Joined:
    Sep 17, 2011

    Sep 17, 2011
    6,929
    2,687
    533
    Male
    Detroit,Michigan
    Sure does help-its a Breakout. Is the device rooted or just stock:thinking:
     
  6. Jyordon

    Jyordon Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Sep 23, 2012

    Sep 23, 2012
    3
    0
    5
    I believe stock because i dont know what rooted means lol.
     
  7. terabyte128

    terabyte128 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    121
    Joined:
    Nov 7, 2011

    Nov 7, 2011
    121
    14
    38
    Will the phone boot if you don't put in the SD card?
     

Share This Page

Loading...