1. Download our Official Android App: Forums for Android!

pdanet error

Discussion in 'Android Apps & Games' started by gotdmw, Dec 22, 2009.

  1. gotdmw

    gotdmw Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    65
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    65
    0
    15
    I am trying to use this and get error 66 on my computer side and won't let me connect

    Thoughts?
     

    Advertisement

  2. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member
    Rank:
    None
    Points:
    663
    Posts:
    10,543
    Joined:
    Nov 3, 2008

    Nov 3, 2008
    10,543
    210
    663
    Washington DC, USA

    What Computer/OS ... are you sure you downloaded the corrected version ...?
     
  3. gotdmw

    gotdmw Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    65
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    65
    0
    15
    Windows 7, & I've had it working b4 on this comp

    about a month ago i had everything set up the way it is now and it worked perfectly
     
  4. gotdmw

    gotdmw Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    65
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    65
    0
    15
    login info
    error 663

    that is the exact error i get
     
  5. jbarrett020

    jbarrett020 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    107
    Joined:
    Dec 23, 2009

    Dec 23, 2009
    107
    5
    36
    Upstate NY
    i thought i read the most recent PDAnet update which fixed drops and added mac support, "broke" with windows 7.

    I did not update based on comments and can still connect okay on win 7 64 pro

    do you have XP anywhere to try it on?
     
  6. gotdmw

    gotdmw Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    65
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    65
    0
    15
    still no luck fixing this issue,

    thoughts?
     
  7. tampawebseo

    tampawebseo Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Dec 28, 2009

    Dec 28, 2009
    3
    0
    5
    i'm on Ultimate and the newest PDAnet with no problems but I used to have that error with XP and I can't remember exactly how I solved it but I remember it was solved through the properties under the modem connection in Network properties.

    Its not PDAnet.
     
  8. gotdmw

    gotdmw Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    65
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    65
    0
    15
    i am also getting a proxy message that comes up everytime i open IE or chrome, it is a message asking for username and pass: proxy flip packet or something

    and after i uninstalled pdanet for pc the messages stopped poping up???

    thought?
     

Share This Page

Loading...