1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Phandroid and Androidforums.com's New Look!

Discussion in 'Site Updates & Announcements' started by Phases, Jun 27, 2012.

  1. drexappeal

    drexappeal Well-Known Member
    1,133

    Apr 8, 2010
    10,781
    3,118
    1,133
    Male
    Entertainment Industry
    West LA, CA
    Using Google Chrome, I just noticed this ad overlay issue.

    Screenshot attached.
     

    Attached Files:


    Advertisement

  2. matttye

    matttye Well-Known Member
    163

    Apr 26, 2010
    1,939
    379
    163
    Senior Legal Secretary
    Lincoln, England
    Love it, thanks :D
     
  3. StarScream2109

    StarScream2109 Well-Known Member
    313

    Feb 29, 2012
    5,393
    1,472
    313
    Male
    Air Commander
    Cybertron
    As reported those are the only two issues I've come across the ad overlay and the menu in a different location i hope this helps :D
     
  4. CriticalCritic

    CriticalCritic Well-Known Member
    213

    Nov 9, 2009
    1,872
    556
    213
    Cary, NC
    2 bugs to report:

    1- the thread search feature does not work on the Samsung Galaxy Tab 10.1 (which is the reason that I don't know if #2 has been pointed out).

    2- the website no longer renders properly on the Galaxy Tab 10.1 stock browser. There's an extra half inch black bar running down the right side of the screen when scrolling or zooming out. As far as i can tell this is the only website that will do that.
     
  5. Phases

    Phases Community Manager
    Administrator Thread Starter
    1,503

    Sep 9, 2008
    8,933
    20,171
    1,503
    Male
    IT, Vbulletin and Xenforo Administrator
    Nashville, TN
    These were both included in the feedback report I sent, I believe, but will ask if they've had time to look at it.
     
    CriticalCritic likes this.
  6. Unforgiven

    Unforgiven -.. --- - / -.. .- ... ....
    Moderator
    4,238

    Jun 23, 2010
    33,317
    32,859
    4,238
    Male
    Douglas, MA
    Thread rendering has gone wonky again.:(

    [​IMG]
     
  7. Phases

    Phases Community Manager
    Administrator Thread Starter
    1,503

    Sep 9, 2008
    8,933
    20,171
    1,503
    Male
    IT, Vbulletin and Xenforo Administrator
    Nashville, TN
    On it, glad it wasn't just me, thanks!
     
    Stigy, gbiggie and Unforgiven like this.
  8. gbiggie

    gbiggie La patience et le pardon
    533

    Sep 17, 2011
    6,929
    2,687
    533
    Male
    Detroit,Michigan
    Ahhhhhhhh
    Thanks Pup-was just gonna post it up as well[​IMG]
     
  9. Unforgiven

    Unforgiven -.. --- - / -.. .- ... ....
    Moderator
    4,238

    Jun 23, 2010
    33,317
    32,859
    4,238
    Male
    Douglas, MA
    If it is any help, it seems to be related to quoting posts. Threads with no quoted posts are rendering fine.
     
  10. Phases

    Phases Community Manager
    Administrator Thread Starter
    1,503

    Sep 9, 2008
    8,933
    20,171
    1,503
    Male
    IT, Vbulletin and Xenforo Administrator
    Nashville, TN
    Yeah I think they are working on the youtube quoting bug..
     
    johnlgalt and Unforgiven like this.
  11. Stigy

    Stigy Some say...
    413

    Nov 5, 2009
    4,100
    3,023
    413
    Male
    Well its fixed now - look at that turnaround time.

    Thanks Phases and the team behind the scenes!
     
    johnlgalt likes this.
  12. UncleMike

    UncleMike Well-Known Member
    163

    Nov 15, 2009
    2,323
    484
    163
    Central NJ
    Since visiting the forums a few hours ago I see that the microscopic font issue in Chrome is now a thing of the past. To all those involved, my eyes thank you. :)
     
    NightAngel79 and chriskwarren like this.
  13. Phases

    Phases Community Manager
    Administrator Thread Starter
    1,503

    Sep 9, 2008
    8,933
    20,171
    1,503
    Male
    IT, Vbulletin and Xenforo Administrator
    Nashville, TN
  14. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    453

    Oct 28, 2009
    9,416
    1,924
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock
    Every forum DOES need a phases. We're just the lucky ones that got one.
     
  15. CJPalermo21

    CJPalermo21 Active Member
    16

    Jan 19, 2011
    32
    2
    16
    I just found a bug that (I assume) is related to this install (since the timing would be eerily coincidental otherwise):

    http://androidforums.com/faqs/608465-rss-feeds.html#post4875610

    I can delete that post if it's answered here (or vice versa) -- for those of us that only subscribe to the forums, themselves; there's been nothing since June 22nd or so (around the time of this launch).

    Can those please be re instituted? (or, if there's a place to find them, please point me in that direction!) Thanks!
     
  16. CJPalermo21

    CJPalermo21 Active Member
    16

    Jan 19, 2011
    32
    2
    16
    Anything? Anything? Bueller? Bueller?
     
  17. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon
    5,218

    Jun 10, 2010
    57,631
    70,397
    5,218
    New Mexico, USA
    Sorry for the delayed response. :eek:

    We're checking, will get back to you.
     
    CJPalermo21 likes this.
  18. CJPalermo21

    CJPalermo21 Active Member
    16

    Jan 19, 2011
    32
    2
    16
    Thanks! I appreciate that ... I was wondering why my daily dose of Android news had decreased sharply :)
     
  19. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon
    5,218

    Jun 10, 2010
    57,631
    70,397
    5,218
    New Mexico, USA
    Our pleasure. :)

    Don't know if this will help, but we've got a pretty nice app just for our news site -

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phandroid.droidpress

    I also like following them on twitter using Tweet Lanes, nice phone app. :)

    Of course - not the same as a forum feed, but thought I'd toss that out just in case, while we track this down. Escalated the question, so hopefully we'll have an answer soon.
     
    CJPalermo21 and Unforgiven like this.
  20. CJPalermo21

    CJPalermo21 Active Member
    16

    Jan 19, 2011
    32
    2
    16
    Thanks for helping out with this ...

    Obviously, the app for the news site is useful, but I actually find the community messages to be even better ... but, I don't want a feed of EVERYTHING (since there are phones/apps that aren't even compatible with what I have) -- I had subscribed to a bunch of specific forums, which I then read on a daily basis.

    I'm hoping, it's as simple as just "turning the switch" back on :)
     
  21. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon
    5,218

    Jun 10, 2010
    57,631
    70,397
    5,218
    New Mexico, USA
    CJPalermo21 likes this.
  22. CJPalermo21

    CJPalermo21 Active Member
    16

    Jan 19, 2011
    32
    2
    16
    Thanks! I appreciate the follow-up.

    Odd, I didn't think RSS feeds impacted server load (since the reading takes place OFF the site ...) -- do you have an "ETA" as to when they'll have an answer?

    Thanks again ....
     
  23. Phases

    Phases Community Manager
    Administrator Thread Starter
    1,503

    Sep 9, 2008
    8,933
    20,171
    1,503
    Male
    IT, Vbulletin and Xenforo Administrator
    Nashville, TN
    Going to turn on and watch load..
     
    EarlyMon and CJPalermo21 like this.
  24. CJPalermo21

    CJPalermo21 Active Member
    16

    Jan 19, 2011
    32
    2
    16
    Should I start subscribing again? Or, do you want me to wait for an official "go-ahead?"

    Thanks so much for the quick response to this situation!
     
  25. Phases

    Phases Community Manager
    Administrator Thread Starter
    1,503

    Sep 9, 2008
    8,933
    20,171
    1,503
    Male
    IT, Vbulletin and Xenforo Administrator
    Nashville, TN
    It's on..
     
    NightAngel79 likes this.

Share This Page

Loading...