1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Phandroid Search gone KAPUT!!

Discussion in 'Suggestion Box & Feedback' started by Sheshnag, Sep 9, 2011.

  1. Sheshnag

    Sheshnag Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    233
    Joined:
    Apr 28, 2010

    Apr 28, 2010
    233
    9
    56
    The search function in Phandroid seems to be broken. I get stuck in the loading bar!!! Please fix!!!
     

    Advertisement

  2. Alex'87

    Alex'87 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    14
    Joined:
    Sep 8, 2011

    Sep 8, 2011
    14
    1
    16
    Just tried it and had no issues at all, the search results loaded in about 5 seconds...
     
  3. Sheshnag

    Sheshnag Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    233
    Joined:
    Apr 28, 2010

    Apr 28, 2010
    233
    9
    56
    Still not working for me... Anyone else?
     
  4. Alex'87

    Alex'87 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    14
    Joined:
    Sep 8, 2011

    Sep 8, 2011
    14
    1
    16
    Tried clearing cookies, cache, etc?
     
  5. Roze

    Roze Hiding behind a mystery
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    9,808
    Joined:
    Jan 20, 2010

    Jan 20, 2010
    9,808
    2,183
    333
    Where the Sakura grows
    Do you mean the Phandroid site or the Phandroid app's search function?

    I've moved the thread to the suggestion and feedback forum.
     
  6. surlypoker

    surlypoker Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    212
    Joined:
    Sep 13, 2011

    Sep 13, 2011
    212
    10
    58

    Works ok for me.. Ive never liked the search but is working as well as it ever has...
     
  7. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    Rank:
     #48
    Points:
    453
    Posts:
    9,453
    Joined:
    Oct 28, 2009

    Oct 28, 2009
    9,453
    1,957
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock
    make sure you're using the correct search function.

    See pic:

    AF Search.JPG

    I just tried it too - it took a couple of seconds, but works.
     

Share This Page

Loading...