1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Phone info app problem

Discussion in 'Android Devices' started by rcyphermd, May 21, 2011.

  1. rcyphermd

    rcyphermd Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #206
    Points:
    78
    Posts:
    822
    Joined:
    Oct 14, 2009

    Oct 14, 2009
    822
    57
    78
    I switched from the TB to Charge and love it. I am very happy with the battery life. On the TB I used Phone info to turn the 4 g off since I do not have it yet in my area. I thought I would try that on the charge. When I use the app, it lists our service as "unknown." When I switch to CMDA auto for 3 g only, it stays for a short while, then goes back to "unknown." I cannot seem to get the 4 g off. Suggestions?
     

    Advertisement

  2. moondrius

    moondrius Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    539
    Joined:
    Apr 29, 2010

    Apr 29, 2010
    539
    117
    93
    Baltimore MD
    Go to settings>wireless>mobile networks>system select. Select cdma auto then auto again. Lte is then disabled. Its nice to actually have it built into the os settings but would have also been nice to have a widget as well.
     
  3. rcyphermd

    rcyphermd Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #206
    Points:
    78
    Posts:
    822
    Joined:
    Oct 14, 2009

    Oct 14, 2009
    822
    57
    78
    I wonder why the phone info widget will not work? Thanks for the info!
     

Share This Page

Loading...