1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Phone WILL NOT recognize

Discussion in 'Android Devices' started by KingLobster, Aug 7, 2011.

  1. KingLobster

    KingLobster Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    5
    Joined:
    Jul 31, 2011

    Jul 31, 2011
    5
    0
    25
    Phone will not be recognized by computers. Both mac and PC. I set the storage settings to "Mass Storage", I plugged it in, it charges, nothing else comes up on the computers...
     

    Advertisement

  2. mfpearson

    mfpearson Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    33
    Joined:
    Jul 22, 2011

    Jul 22, 2011
    33
    8
    16
    St. Louis, MO
    have you installed kies? the computers need the appropriate drivers in order to recognize the phone, and installing kies accomplishes this.

    grab it from here: What's new for Software & Manual SAMSUNG

    let me know if you have done that, or if it still does not work, and i may have some other suggestions.
     
  3. KingLobster

    KingLobster Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    5
    Joined:
    Jul 31, 2011

    Jul 31, 2011
    5
    0
    25
    Yes I have that installed on my mac, and Kies does not recognize it still.
     
  4. Mr. Ed

    Mr. Ed Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    6,675
    Joined:
    Jun 27, 2010

    Jun 27, 2010
    6,675
    1,464
    313
    Phones
    Over Yonder
    stock cable that came with the phone..or a different one...and do you have a different cable you can try?
     
  5. KingLobster

    KingLobster Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    5
    Joined:
    Jul 31, 2011

    Jul 31, 2011
    5
    0
    25
    No the cables are aftermarket that I brought on ebay. And unfortunately they are the only cables I have. Do you think they're the problem? They charge when I plug them into the computer, but they don't get recognize
     
  6. Mr. Ed

    Mr. Ed Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    6,675
    Joined:
    Jun 27, 2010

    Jun 27, 2010
    6,675
    1,464
    313
    Phones
    Over Yonder
    Several of my ebay cables turned out to be charge only....they will not transmit data.

    try and aquire a different cable
     

Share This Page

Loading...