1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Pinch zoom doesn't work with xtrSENSE

Discussion in 'Android Devices' started by CXXV, Sep 10, 2010.

  1. CXXV

    CXXV Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    252
    Joined:
    Jan 23, 2010

    Jan 23, 2010
    252
    10
    38
    Pinch zoom is not working in the browser. Don't know if th is is a limitation of this ROM or some other issue.

    Searched but could not find answers.
     

    Advertisement

  2. Podivin

    Podivin Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    3,679
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    3,679
    881
    213
    Jacksonville, Fl
    If you double tap on an empty space in the browser screen, does it zoom?
     
  3. CXXV

    CXXV Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    252
    Joined:
    Jan 23, 2010

    Jan 23, 2010
    252
    10
    38
    ^^ yes - most of the time. There have been times when it didn't.
     
  4. greenmunky

    greenmunky Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    288
    Joined:
    Nov 7, 2009

    Nov 7, 2009
    288
    33
    43
    Craft Beer Provider
    Spring, TX
    I'm running the xtrsense4.1 and was previously running 4.0.6.1. I've had absolutely no problem with pinch-zoom. Try re-flashing the ROM.
     
  5. ppbb

    ppbb Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    191
    Joined:
    Jun 27, 2010

    Jun 27, 2010
    191
    6
    36
    I had that issue also, a reboot would fix it. It seemed to be a random issue.
     
  6. CXXV

    CXXV Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    252
    Joined:
    Jan 23, 2010

    Jan 23, 2010
    252
    10
    38
    Loaded xtrSENSE 4.1 and now the zoom doesn't work at all. Pinch or taptap....
     
  7. ErisLove

    ErisLove Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    77
    Joined:
    Apr 15, 2010

    Apr 15, 2010
    77
    3
    16
    My Daughter
    Wilmington, NC
    i prefer the double tap, ya only gotta use one finger, and that works fine, but i havent tried the pinch button,
     
  8. golfbiz

    golfbiz Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    187
    Joined:
    Feb 8, 2010

    Feb 8, 2010
    187
    11
    38
    mine works great....loaded it Friday afternoon....now in love with my little eris as the increased speed with no lag is amazing...GL
     
  9. jeffgman

    jeffgman Well-Known Member
    Rank:
     #605
    Points:
    38
    Posts:
    139
    Joined:
    Oct 8, 2009

    Oct 8, 2009
    139
    18
    38
    Male
    California
    Feels like a completely new phone, doesn't it? I think these rom developers are great. I am loving this phone even more than I did before.
     
  10. golfbiz

    golfbiz Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    187
    Joined:
    Feb 8, 2010

    Feb 8, 2010
    187
    11
    38
    I am just blown away how much better the phone is and how fast it is compared to before with mail, internet, calling, texting....everything is faster with no lag....I remember trying out the Incredible in the VZ store and thinking how fast it was and how much my eris sucked.....I am a happy camper now, love the wireless tethering :)
     
  11. smlsml

    smlsml Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Dec 24, 2009

    Dec 24, 2009
    6
    0
    5
    also not working for me. speed is great, but hate to lose other functionality like zoom. any ideas out there?
     
  12. pkopalek

    pkopalek Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    837
    Joined:
    Dec 19, 2009

    Dec 19, 2009
    837
    117
    113
    Computer Technician / Systems Implementation Manag
    Buffalo, NY
    Pinch Zoom stops working in SenseUI 2.1 randomly, with any ROM. Ivan's, Plane Jane, xtrSense, EvilEris.

    It happens on your home screens too.

    Just reboot.
     

Share This Page

Loading...