1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Playing Amazon Song previews

Discussion in 'Android Devices' started by tcat007, Nov 25, 2011.

  1. tcat007

    tcat007 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,722
    Joined:
    Jan 31, 2011

    Jan 31, 2011
    1,722
    262
    163
    Texas
    When I hit the play button on a song sample (Amazon), it downloads the sample rather than plays it. Is there a way to have it play? The downloaded file (.m3u) doesn't play either. I'm using Boat Browser, maybe another browser will work?
     

    Advertisement

  2. benslgdroid

    benslgdroid rockstar
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,568
    Joined:
    May 18, 2011

    May 18, 2011
    2,568
    859
    213
    Male
    production assistant (pa), graphic artist
    Magrathea
    Try dolphin
     
  3. tcat007

    tcat007 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,722
    Joined:
    Jan 31, 2011

    Jan 31, 2011
    1,722
    262
    163
    Texas
    Have you tried it? I looked again and says you need flash player for playing songs, which OV doesn't have.
     
  4. benslgdroid

    benslgdroid rockstar
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,568
    Joined:
    May 18, 2011

    May 18, 2011
    2,568
    859
    213
    Male
    production assistant (pa), graphic artist
    Magrathea
    I have flash sorry
     
  5. AndyOpie150

    AndyOpie150 <strong> <a href="http://androidforums.com/optimus
    Rank:
    None
    Points:
    343
    Posts:
    5,625
    Joined:
    May 13, 2011

    May 13, 2011
    5,625
    1,532
    343
    Laborer (all the dirty nasty work nobody else want
    Florida
    Which version? ?
     
  6. benslgdroid

    benslgdroid rockstar
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,568
    Joined:
    May 18, 2011

    May 18, 2011
    2,568
    859
    213
    Male
    production assistant (pa), graphic artist
    Magrathea
  7. tcat007

    tcat007 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,722
    Joined:
    Jan 31, 2011

    Jan 31, 2011
    1,722
    262
    163
    Texas
    On an OV? How?

     
  8. TonyjoX

    TonyjoX Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Nov 26, 2011

    Nov 26, 2011
    1
    0
    5
    Try skyfire its a good browser it truns things that are flash to play or someting like that.
     
  9. Petrah

    Petrah Psychotic Female
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    4,085
    Joined:
    Jun 13, 2011

    Jun 13, 2011
    4,085
    1,466
    333
    Female
    Annoying my X-Husband
    Hanover Park, IL
    Rooted and rommed, I have Flash 11.0 on my OpV.

    [​IMG]
     
    tcat007 likes this.
  10. benslgdroid

    benslgdroid rockstar
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,568
    Joined:
    May 18, 2011

    May 18, 2011
    2,568
    859
    213
    Male
    production assistant (pa), graphic artist
    Magrathea
    AndyOpie150 likes this.
  11. AndyOpie150

    AndyOpie150 <strong> <a href="http://androidforums.com/optimus
    Rank:
    None
    Points:
    343
    Posts:
    5,625
    Joined:
    May 13, 2011

    May 13, 2011
    5,625
    1,532
    343
    Laborer (all the dirty nasty work nobody else want
    Florida
    Skyfire is good for one thing,flash content. It seems to work better than Adobe 10.3, but I'll have to check out Adobe flash 11.0.
     
  12. tcat007

    tcat007 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,722
    Joined:
    Jan 31, 2011

    Jan 31, 2011
    1,722
    262
    163
    Texas
    Doesn't work in Skyfire. I did download Flash 11.0 and it installed on my OV (rooted, no custom ROM). The music files still don't play, they just auto download as .m3u files (that don't play when clicked either).

    What's nice is Youtube videos that always said I need flash, now play perfectly! So thanks for letting me know it works!

    edit: only works if browser is in "android" ua. Running in desktop or firefox mode says I need flash 8.0 or higher...

     
  13. AndyOpie150

    AndyOpie150 <strong> <a href="http://androidforums.com/optimus
    Rank:
    None
    Points:
    343
    Posts:
    5,625
    Joined:
    May 13, 2011

    May 13, 2011
    5,625
    1,532
    343
    Laborer (all the dirty nasty work nobody else want
    Florida
    Was that with Boat or dolphin browser?
     
  14. tcat007

    tcat007 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,722
    Joined:
    Jan 31, 2011

    Jan 31, 2011
    1,722
    262
    163
    Texas
    Boat Mini, in HQ. I have Skyfire, Boat and default, use Boat 99% of the time. Just wish "something" would play an .m3u file from a browser link.

    edit: Round about success... downloaded http://www.appbrain.com/app/streamfurious/com.streamfurious.android.free which when I hit a the play link in the browser, it will download the song snippet, then it will play (in streamfurious) when I click on the notification.

     
  15. tcat007

    tcat007 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,722
    Joined:
    Jan 31, 2011

    Jan 31, 2011
    1,722
    262
    163
    Texas
    I show the same exact version number but only 4.6mb... what's up with that?

     
  16. Petrah

    Petrah Psychotic Female
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    4,085
    Joined:
    Jun 13, 2011

    Jun 13, 2011
    4,085
    1,466
    333
    Female
    Annoying my X-Husband
    Hanover Park, IL
    m3u files are files that store music play lists. Sounds kind of funky that it would download in that format.

    Did you move yours to the SD card? I've not tried with mine, but I think that could be a reason why the file size would appear to be different. Not sure though.... someone with more knowledge will holler and let us know.
     
  17. tcat007

    tcat007 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,722
    Joined:
    Jan 31, 2011

    Jan 31, 2011
    1,722
    262
    163
    Texas
    Link2SD... not sure what file size actually shows up in settings. I "thought" the whole app moved to my 2nd SD partition, and the settings showed the whole file size. I may be wrong (obviously by your file size).

    Just curious if anyone can play a song sample directly from an Amazon album page (not using the Amazon mp3 app).

    Can wait for my Galaxy 5.0 Player to get here, I'm sure that will be able to do it (and hopefully sound a lot better too!).
     
  18. Petrah

    Petrah Psychotic Female
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    4,085
    Joined:
    Jun 13, 2011

    Jun 13, 2011
    4,085
    1,466
    333
    Female
    Annoying my X-Husband
    Hanover Park, IL
    Lemme give it a whirl tcat. Will edit this post and let you know what happens.

    Edit: Same results as you, tcat. And I use the Opera browser. I took a look at the requirements needed to use the music sampler and it says you need Windows or Macintosh with Flash. Why would they not make their entire site W3C compliant and compatible with all devices is beyond me. Especially since they have an entire area devoted and Android.

    Also, I went ahead and moved my Flash to the SD card. It now says:

    [​IMG]
     
Tags:

Share This Page

Loading...