1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Playon over 3G?

Discussion in 'Android Devices' started by bdaoust, Aug 22, 2011.

  1. bdaoust

    bdaoust Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    51
    Joined:
    Jan 22, 2010

    Jan 22, 2010
    51
    2
    16
    Has anyone gotten Playon to work over 3G? I heard it's tricky and if you do get it working, its choppy. Wondering who uses it.
     

    Advertisement

  2. marctronixx

    Moderator
    Rank:
     #36
    Points:
    683
    Posts:
    6,357
    Joined:
    Oct 12, 2009

    Oct 12, 2009
    6,357
    4,058
    683
    34.0522° N, 118.2437° W
    where did you "hear" its tricky? i have no issues with it on 3G or 4G. I use a novatel mifi hotspot sometimes and cellular data direct most of the time and no issues.

    the bottleneck occurs at your local server. if you are on a slow computer and/or it has resource intensive processes running in the background you will get delays and buffer issues.
     
  3. bdaoust

    bdaoust Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    51
    Joined:
    Jan 22, 2010

    Jan 22, 2010
    51
    2
    16
    Just random threads. It works great for me on WIFI, but not 3G. Can't find it. I'm thinking I might need to port forward, but can't find info for Playon port forwarding.
     
  4. tube517

    tube517 Android Expert
    Rank:
     #35
    Points:
    693
    Posts:
    3,939
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    3,939
    1,959
    693
    Male
    USA
    Playon works fine on 3G. You may want to go to the Playon forum and submit a trouble ticket over there so they can troubleshoot your issuse They are very helpful as long as you submit a trouble ticket
     
Tags:

Share This Page

Loading...