1. Check out our app, Forums for Android! Download and leave feedback here!

Root please Help x looping

Discussion in 'Android Devices' started by gmenfan83, Oct 12, 2010.

  1. gmenfan83

    gmenfan83 Well-Known Member
    Thread Starter
    163

    ok so i rooted my phone earlier tonight and then i tried to install a black notification bar and my phone wont get past the droid eye on the reboot screen then it starts over but never gets past the eye .i have tried to wipe cache and factory reset to no avail.my x wont even register to the computer when plugged in......please help
     

    Advertisement

  2. tom108

    tom108 Well-Known Member
    163

    were you running the OTA 2.2?
    was your rom deodexed?
    you need to be deodexed to flash the themes.
     
    GrandMasterB likes this.
  3. gmenfan83

    gmenfan83 Well-Known Member
    Thread Starter
    163

    no i was not deodexed and yes i did have the 2.2 ota now im kicking myself in the ass
     
  4. tom108

    tom108 Well-Known Member
    163

    GrandMasterB likes this.
  5. gmenfan83

    gmenfan83 Well-Known Member
    Thread Starter
    163

    0nly problem here is the instructions say to put my device in pc mode and i cant even get past the boot screen?
     
  6. tom108

    tom108 Well-Known Member
    163

    Power Down Phone
    Start in Bootloader (camera, volume down, power on)
    Connect USB
    Start RSD Lite
    Select SBF and begin?
     
    GrandMasterB likes this.
  7. gmenfan83

    gmenfan83 Well-Known Member
    Thread Starter
    163

    i see thank u for the help and patience i am new to this
     
  8. tom108

    tom108 Well-Known Member
    163

    not a problem. i hope you get it back up and running.
     
    GrandMasterB likes this.
  9. brandonmg99

    brandonmg99 Well-Known Member
    56

    Sep 4, 2010
    185
    9
    56
    Student, Medical Supply Sales
    Bloomington, IN
    ive tried installing the black bar twice now and each time i get stuck at the M. do a battery pull and restart and im good to go. why cant i get it to work? im pretty sure 0.3 blurry is deodexed...
     

Share This Page

Loading...