1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Thread Status:
Not open for further replies.

Root pleaz help for russian

Discussion in 'Android Devices' started by ruslan83, Jan 26, 2014.

  1. ruslan83

    ruslan83 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jan 16, 2014

    Jan 16, 2014
    5
    0
    5
    Hello! Sorry for my english, I'm from Russia. Need your help. Could you throw me two files from your firmware "modemst1, modemst2."I want to unlock your phone, it is locked by our operator. Thanks in advance for your help.
     

    Advertisement

  2. junkie2100

    junkie2100 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,311
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    3,311
    695
    313
    Male
    i dont know if thats gonna help you. its a cdma phone, no sim card or anything so technically it cant be "unlocked"
     
  3. junkie2100

    junkie2100 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,311
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    3,311
    695
    313
    Male
    your english is better than half the people on here though so dont worry about that
     
  4. ruslan83

    ruslan83 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jan 16, 2014

    Jan 16, 2014
    5
    0
    5
    We modems are the same, only your under our CDMA and gsm
     
  5. junkie2100

    junkie2100 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,311
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    3,311
    695
    313
    Male
    no, they cant be. this phone has cdma, which cant be unlocked... and lte which does use a uic card, similar to a sim, but the problem is its embedded, so even if you could unlock the device to be able to switch the card out, i hope you got some really good soldering skills, and it would only ever get lte no phone service
     
  6. junkie2100

    junkie2100 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,311
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    3,311
    695
    313
    Male
    plus, thats not firmware... thats your actual modem partitions. which would have a persons serial numbers and everything if im not mistaken
     
  7. junkie2100

    junkie2100 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,311
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    3,311
    695
    313
    Male
    what kind of phone is it youre trying to hack anyway? at least tell me that
     
  8. ruslan83

    ruslan83 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jan 16, 2014

    Jan 16, 2014
    5
    0
    5
    Phone chipset msm8960. Your firmware up to him as a modem.
     
  9. junkie2100

    junkie2100 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,311
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    3,311
    695
    313
    Male
    not sure what the last part was, but chipset dont mean anything i asked what kind of phone it was. model name
     
  10. ruslan83

    ruslan83 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jan 16, 2014

    Jan 16, 2014
    5
    0
    5
  11. junkie2100

    junkie2100 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,311
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    3,311
    695
    313
    Male
    and what carrier? also is it rooted?
     
  12. junkie2100

    junkie2100 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,311
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    3,311
    695
    313
    Male
    and what are you trying to switch it to? boost mobile? kuz thqts what ours are locked to
     
  13. junkie2100

    junkie2100 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,311
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    3,311
    695
    313
    Male
    basically, im gonna break it down like this. if you could unlock the firmware for this phone, you could unlock your own firmware... but either way it couldnt work because cdma is a completely different type of connection, its like trying to hack bluetooth with wifi firmware, two completely different types of signals. so either you have no idea what youre talking about, or youre trying to steal someones account info, either way its not gonna happen

    sprint/boost/virgin use cdma, so that v9800 can NOT work on boost mobile, it is a gsm phone, it uses imei and a sim card, boost phones use cdma which is a meid and in the case of lte it has a sim but this particular phone has it embedded so it can never be changed out, and even if it could its not a gsm sim its an lte uim, there is a difference

    so whatever youre trying to do, its not gonna work, youre gonna have to get over it
     
  14. ruslan83

    ruslan83 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jan 16, 2014

    Jan 16, 2014
    5
    0
    5
    Okay, no help from you. Your accounts I do not need. I'm just trying to unlock your phone. I have a notion of what I do, are not you clever Here, there is one. So if you have nothing else to say, retire. Good luck to you!
     
  15. junkie2100

    junkie2100 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,311
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    3,311
    695
    313
    Male
    all im saying is for nobody to give you that info... because theres no way you can unlock our phones, and even if you could we cant swap sim cards, so it wouldnt help anyone. if you can unlock you can unlock your own
     
  16. junkie2100

    junkie2100 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,311
    Joined:
    Mar 11, 2012

    Mar 11, 2012
    3,311
    695
    313
    Male
    im sorry dude, but there is sensitive info in there, serial numbers, usernames and passwords, and i know more about cdma than you would ever believe, there is no way to unlock it, that is not how it works
     
  17. lunatic59

    lunatic59 Moderati ergo sum
    Moderator
    Rank:
     #3
    Points:
    4,238
    Posts:
    34,933
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    34,933
    30,655
    4,238
    Male
    IT
    Pennsylvania
    The question has been answered. The files requested contain personal account information and should NEVER be shared. The technologies are not compatible, so a firmware hack won't make it work. CDMA phones are not locked on the device, they are permitted on the network by the carrier.

    There's really nothing left to discuss, so I'm locking the thread. If you think there is any need to re-open it, send me a PM. :)
     

Share This Page

Loading...