1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Pop-Up CDRom

Discussion in 'Android Devices' started by dsb9938, Mar 21, 2011.

  1. dsb9938

    dsb9938 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    216
    Joined:
    Jun 3, 2010

    Jun 3, 2010
    216
    82
    53
    Datacenter Manager
    Edison, NJ
    Has anybody figured out where to turn this off?

    They moved it and I don't see it anywhere.

    Thanks
     

    Advertisement

  2. dguy

    dguy Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    985
    Joined:
    Jun 9, 2010

    Jun 9, 2010
    985
    277
    113
    Male
    I just disabled it on my computer's end.
     
  3. dsb9938

    dsb9938 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    216
    Joined:
    Jun 3, 2010

    Jun 3, 2010
    216
    82
    53
    Datacenter Manager
    Edison, NJ
    I'd just like it turned off. It's in there somewhere, just have to find it.
     
  4. skinien

    skinien Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    634
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    634
    86
    78
    Are you guys talking about how the stupid Verizon website opens up when you plug the phone in?

    That's pretty lame.
     
  5. Karuk

    Karuk Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    374
    Joined:
    Nov 11, 2009

    Nov 11, 2009
    374
    100
    68
    Tech Admin
  6. WormDoes

    WormDoes Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,199
    Joined:
    Aug 8, 2010

    Aug 8, 2010
    3,199
    1,270
    313
    Sales
    Massachusetts
    If you installed the drivers (HTC sync) just uninstall it. The first time I plugged my Bolt into my laptop it said "searching for drivers" and I hit cancel.
     
  7. dsb9938

    dsb9938 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    216
    Joined:
    Jun 3, 2010

    Jun 3, 2010
    216
    82
    53
    Datacenter Manager
    Edison, NJ
    No, it mounts a CDRom ISO image to your PC.

    If you have CD Autoplay on it opens in a window.

    Very annoying.

    On mthe Incredible it could be turned off, but they moved the setting for the TB.
     
  8. famouzstarz

    famouzstarz Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    358
    Joined:
    Dec 14, 2009

    Dec 14, 2009
    358
    66
    53
    Male
    505
    ive been trying to find that effin setting i tried the inc method but its not there and i doubt a csr or tech support would know how to disable it:mad:
     
  9. patchnauty

    patchnauty Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    150
    Joined:
    May 10, 2010

    May 10, 2010
    150
    18
    38
    it had it with the incredible, need to root to remove it i believe
     
  10. dsb9938

    dsb9938 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    216
    Joined:
    Jun 3, 2010

    Jun 3, 2010
    216
    82
    53
    Datacenter Manager
    Edison, NJ
    No, on the Inc it was a dialer menu. I went there, it exists on the TB. But that option is no longer there.

    I'm tempted to remove the files and see what happens.
     

Share This Page

Loading...