1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Possible Jelly Bean Update (Grain of Salt)

Discussion in 'Android Devices' started by 13jpgbass, May 10, 2013.

  1. 13jpgbass

    13jpgbass Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    24
    Joined:
    Dec 13, 2011

    Dec 13, 2011
    24
    8
    26
    So I was on the phone with Virgin Mobile earlier today, and as I was arguing with them the tech support woman said that Jelly Bean would begin rolling out around May 22. Now I'm not saying this is one-hundred percent for sure, but I just found it interesting that she mentioned such a thing. Has anyone else heard of this?
     

    Advertisement

    sirrx7 likes this.
  2. zjones

    zjones Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    86
    Joined:
    Mar 30, 2013

    Mar 30, 2013
    86
    64
    53
    Male
    Louisville, KY
    I haven't really heard about this, please keep me posted.
     
  3. 13jpgbass

    13jpgbass Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    24
    Joined:
    Dec 13, 2011

    Dec 13, 2011
    24
    8
    26
    Me neither until I called the support team. Personally I would be surprised if this turned out to be legitimate, but I will definitely keep everyone posted.
     
  4. cybgo

    cybgo Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    3
    Joined:
    May 3, 2013

    May 3, 2013
    3
    1
    6
    Just got the update guys. Simply awesome. The version is 4.1.2 . One question though can I root again ?
     
  5. sirrx7

    sirrx7 Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    62
    Joined:
    Mar 10, 2010

    Mar 10, 2010
    62
    16
    18
    confirming what cybgo said. Son got 4.1.2 this morning. Sadly he lost 3g and keeps getting error 128. We've tried reactivating and still nothing. I really don't want to call "support"...
     
    13jpgbass likes this.
  6. cybgo

    cybgo Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    3
    Joined:
    May 3, 2013

    May 3, 2013
    3
    1
    6
    Got the same 3g issue !!! Glad to hear im not alone in this
     
    13jpgbass likes this.
  7. sirrx7

    sirrx7 Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    62
    Joined:
    Mar 10, 2010

    Mar 10, 2010
    62
    16
    18
    A couple reboots later and 3G is back and everything seems to be working. He did have to update Mobile ID.
    I'm surprised with VM. They even included face unlock.
     
  8. Rob22445566

    Rob22445566 Member
    Rank:
     #1,405
    Points:
    16
    Posts:
    51
    Joined:
    Dec 21, 2011

    Dec 21, 2011
    51
    6
    16
    Question: After Jelly bean update, does FoxFi still work???

    I've been using the paid vers. of Foxfi (WiFi Hotspot) since getting my SGR and am very anxious to know if it still works after installing Jelly Bean.

    Thanks,
    Rob
     
  9. 0001

    0001 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    7
    Joined:
    Apr 28, 2013

    Apr 28, 2013
    7
    1
    6
    installing the update right now, pretty excited,


    edit:installed it, also getting same error as every one and having 3g problems
     
  10. james391

    james391 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    216
    Joined:
    Feb 27, 2011

    Feb 27, 2011
    216
    34
    43
    FanBoy
    USA
    I have tried all posted methods on getting it to update with no success. Any ideas?
     
  11. 0001

    0001 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    7
    Joined:
    Apr 28, 2013

    Apr 28, 2013
    7
    1
    6
    what i did to get it application manager>all>google service frameworks>clear data>force stop, then i restarted
     
    NerdusMaximus likes this.
  12. james391

    james391 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    216
    Joined:
    Feb 27, 2011

    Feb 27, 2011
    216
    34
    43
    FanBoy
    USA
    I got it to work i just keeped pressing clear data, force stop, clear data, force stop, so on and so forth.
     
  13. Darkest Era

    Darkest Era Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Nov 24, 2012

    Nov 24, 2012
    5
    0
    5
    Male
    Same here. /: I still haven't been able to get the update after clearing data and force stopping.
     
  14. 0001

    0001 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    7
    Joined:
    Apr 28, 2013

    Apr 28, 2013
    7
    1
    6
    i also got a message from virgin mobile telling me that it will go out in batches and every one will get it by 5/22
     
  15. cpr518

    cpr518 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    51
    Joined:
    Mar 28, 2013

    Mar 28, 2013
    51
    8
    16
    I'm calling bullshit. I tried every method 3 times and even called VM and they said there wasn't an update for the Reverb at this moment.
     
  16. james391

    james391 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    216
    Joined:
    Feb 27, 2011

    Feb 27, 2011
    216
    34
    43
    FanBoy
    USA
    Here you go 1368755891571.jpg
     
    NerdusMaximus likes this.
  17. NerdusMaximus

    NerdusMaximus Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    4
    Joined:
    Apr 6, 2013

    Apr 6, 2013
    4
    2
    6
    Nope, it's legit. Got it running on my device now.
     
    bkttk2 likes this.
  18. 0001

    0001 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    7
    Joined:
    Apr 28, 2013

    Apr 28, 2013
    7
    1
    6
    here is the message i got from there facebook page:

    "Virgin Mobile USA
    Starting today customers will be sent the software update for this phone. The update is sent out in batches so you might not get it today. They will be sent every day from today to 5/22/2013. -Alejandra"
     
  19. zjones

    zjones Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    86
    Joined:
    Mar 30, 2013

    Mar 30, 2013
    86
    64
    53
    Male
    Louisville, KY
  20. AndroiPro

    AndroiPro Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Apr 21, 2013

    Apr 21, 2013
    16
    0
    15
    Wow I thought it was only me!
     
  21. zjones

    zjones Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    86
    Joined:
    Mar 30, 2013

    Mar 30, 2013
    86
    64
    53
    Male
    Louisville, KY
    Have you found a solution, I was on the phone with Samsung, Virgin Mobile, and Best Buy for over 5 hours total today. Samsung suggested I use Kies and the Reverb is supported on Kies, but when I connect to Kies I get the error saying that my device is not compatible.
     
  22. AndroiPro

    AndroiPro Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Apr 21, 2013

    Apr 21, 2013
    16
    0
    15
    I have tried, but I can't find a solution, and I get the same message on Kies. What's your Baseband version on your phone?
     
  23. zjones

    zjones Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    86
    Joined:
    Mar 30, 2013

    Mar 30, 2013
    86
    64
    53
    Male
    Louisville, KY
    Here's the whole page for ya: http://i.imgur.com/j7Dau4i.png
     
  24. zjones

    zjones Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    86
    Joined:
    Mar 30, 2013

    Mar 30, 2013
    86
    64
    53
    Male
    Louisville, KY
    Then, I also get a 30.5mb update (its the MB3 baseband, even though i'm supposedly on it), I try to flash the update and it fails (Status 7).
     
  25. AndroiPro

    AndroiPro Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Apr 21, 2013

    Apr 21, 2013
    16
    0
    15
    Yeah I get the same thing, although for some reason it says I ave the Baseband of the Jelly Bean OS, even though I'm on ICS lol. I get the same exact thing, and I've talked to Samsung support with no help at all.
     

Share This Page

Loading...