1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Post Your Screenshots

Discussion in 'Android Devices' started by christiansoto, Oct 6, 2012.

  1. christiansoto

    christiansoto Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    157
    Joined:
    Aug 29, 2011

    Aug 29, 2011
    157
    16
    38
    Just hold your power button and home key for screenshot

    here's mine:D:D:smokingsomb::smokingsomb:;):rolleyes::):D

    Lets see who screen is customized better than mines!!:D:D:D
     

    Attached Files:


    Advertisement

    droidborg and Gilbster like this.
  2. fredworxz

    fredworxz Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    37
    Joined:
    Sep 30, 2012

    Sep 30, 2012
    37
    6
    36
    Male
    In The Matrix
    Here is my phone with android 7
    [​IMG]

    Here is another with crazy home
    [​IMG]

    and again with Windows 7
    [​IMG]
     
  3. MetalLink

    MetalLink Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    54
    Joined:
    Mar 30, 2012

    Mar 30, 2012
    54
    9
    16
    Male
    Pretty straightforward for the main home screen. Thankfully using actual ICS icons via Nova Launcher rather than the silly ones from Samsung.
     

    Attached Files:

  4. Tastycakess

    Tastycakess Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    Oct 4, 2012

    Oct 4, 2012
    9
    5
    6
    My current lockscreen :D
     

    Attached Files:

  5. AlwaysSmile

    AlwaysSmile Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    Jun 4, 2012

    Jun 4, 2012
    35
    5
    16
    Male
    how exactly did you get this lock screen???
     
  6. mb41186

    mb41186 Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    70
    Joined:
    Sep 21, 2012

    Sep 21, 2012
    70
    4
    36
    Male
    RGV Texas
    I've tried the power button and home screen thing, doesn't work for me am I dong something wrong?
     
  7. AlwaysSmile

    AlwaysSmile Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    Jun 4, 2012

    Jun 4, 2012
    35
    5
    16
    Male
    you gotta hold both at once for about 2-3 seconds till it shoots the screen shot!
     
    Suzy109 and mb41186 like this.
  8. Tastycakess

    Tastycakess Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    Oct 4, 2012

    Oct 4, 2012
    9
    5
    6
    Widgetlocker
     
  9. RyanSupertramp

    RyanSupertramp Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    105
    Joined:
    Oct 16, 2012

    Oct 16, 2012
    105
    14
    58
    Male
    Project Manager
    Phoenix Arizona
    I've been trying to take screenshots by holding down the power button and the volume down button. This turned out to be a useful thread to click on haha. Screenshots galore!
     
  10. AlwaysSmile

    AlwaysSmile Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    Jun 4, 2012

    Jun 4, 2012
    35
    5
    16
    Male
    If you wanna take a screen shot from your Galaxy Reverb you gotta press and hold the power button plus the home button till it shoots (about 1-3 seconds) and not power and volume down!
     
  11. jgraves12

    jgraves12 Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    59
    Joined:
    May 2, 2012

    May 2, 2012
    59
    10
    18
    I've always liked the sense flip clock but disliked sense overall haha.
     

    Attached Files:

  12. Jazztoon

    Jazztoon Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Oct 24, 2012

    Oct 24, 2012
    1
    0
    5
    Where do the screenshots get saved? I finally figured out how to take them (THANKS to you folks), but now I can't find them (tried clicking on the camera to see if it's in where all my other photos are).
     
  13. norcalscot

    norcalscot Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    12
    Joined:
    Oct 26, 2012

    Oct 26, 2012
    12
    4
    36
    Here's my home screen. It's pretty basic, but I have easy access to my most used apps. I'm digging the Apex launcher in preference to Samsung's TouchWiz - it has sooo many more features.

    I haven't quite figured out how to embed pictures yet :(

    [​IMG]
     

    Attached Files:

  14. Fabulor

    Fabulor Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    9
    Joined:
    Jul 10, 2012

    Jul 10, 2012
    9
    0
    5
    So, the thing was, I couldn't find any themes, for my taste and I decided to make ona on my own. I took about half a day but the result was actually what I liked. Anyway it's free of charge for anyone, who likes it
    Anyway, the screenshots are following:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    And for anyone who likes it, you can download the whole thing here it's free:
    http://www.fooniks.com/android/themes/Quarzite+Palace.apk
     
  15. christiansoto

    christiansoto Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    157
    Joined:
    Aug 29, 2011

    Aug 29, 2011
    157
    16
    38
    Thread needs too be a STICKY
     
  16. NightAngel79

    NightAngel79 Bounty Hunter Administrator
    Moderator
    Rank:
     #16
    Points:
    1,453
    Posts:
    22,509
    Joined:
    May 11, 2010

    May 11, 2010
    22,509
    7,945
    1,453
    Male
    Systems Administrator
    Northern Ky
    seeing how it has only had 2 posts in the last month I really dont see the need. :)

    Feel free to PM me if you wanna discuss it
     
  17. Tiffany01

    Tiffany01 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    153
    Joined:
    Apr 24, 2012

    Apr 24, 2012
    153
    19
    58
    Female
    Pennsylvania
  18. Bugatti Veyron

    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Sep 25, 2012

    Sep 25, 2012
    14
    0
    15
    ha ha what's the screenshot of some verizon phone doing on reverb thread.....anyway I cannot take screen shots. I think I got a defective phone. Can you not take screenshots with touchwiz or what ? do I need to download id pack or apex ?
     
  19. megachirops

    megachirops Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    16
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    16
    3
    16
    Male
    It works with TouchWiz, no Mobile ID or anything else needed. The timing just takes a little getting used to (at least it did for me). Press the power button first, holding it down, and then quickly press and hold the home button down too and you should get your screenshot in /sdcard/Pictures/Screenshots (and the clipboard).

    [​IMG]
     
  20. halesvu

    halesvu Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    11
    Joined:
    Sep 19, 2012

    Sep 19, 2012
    11
    1
    36
    Female
    College Student
    California
  21. Gilbster

    Gilbster Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    7
    Joined:
    Dec 9, 2012

    Dec 9, 2012
    7
    1
    6
    halesvu, How did you do that?
     
  22. Gilbster

    Gilbster Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    7
    Joined:
    Dec 9, 2012

    Dec 9, 2012
    7
    1
    6
    Here's mine pretty simple.

    [​IMG]

    Nova Launcher and SiMi Clock
     
  23. halesvu

    halesvu Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    11
    Joined:
    Sep 19, 2012

    Sep 19, 2012
    11
    1
    36
    Female
    College Student
    California
    @Gilbster I'm using Nova Launcher.
     
  24. oskirules

    oskirules Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    4
    Joined:
    Apr 4, 2012

    Apr 4, 2012
    4
    0
    25
    Nothing special about the theme, I just love the wallpaper.....
    [​IMG]
     
  25. Bugatti Veyron

    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Sep 25, 2012

    Sep 25, 2012
    14
    0
    15

Share This Page

Loading...