1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Potentially bricked.

Discussion in 'Android Devices' started by taiwaneezy, Nov 15, 2010.

  1. taiwaneezy

    taiwaneezy Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    11
    Joined:
    Sep 16, 2010

    Sep 16, 2010
    11
    1
    36
    Droid Incredible running: Virtuous 3.1

    Was playing with app called ROM Manager. Looking through the Virtuous section of the ROMs, I happened to see something called "Rotary lockscreen for Virtuous users" or something like that. Never clicked on anything in ROM Manager before other than QUICK REBOOT or REBOOT INTO RECOVERY. Long story short, I clicked on "Rotary lockscreen for Virtuous users".

    It prompted me to backup, so I went ahead and did the backup. Backed up as usual, then loaded back to the red droid eye, but was stuck there for over 10min. Probably shouldn't have, but I yanked the battery. Attempted to reboot back into recovery. Held the volume down (also tried up), pressed the POWER button, it vibrated 3 times, then nothing. It won't boot into recovery, anymore. Also, when I try charging my Dinc, no orange led.

    Any help or suggestions would be awesome.

    Thanks in advance.
     

    Advertisement

  2. snoggish

    snoggish Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    24
    Joined:
    May 14, 2010

    May 14, 2010
    24
    5
    16
  3. sdrawkcab25

    sdrawkcab25 Android Expert
    Rank:
     #66
    Points:
    423
    Posts:
    5,589
    Joined:
    Aug 5, 2010

    Aug 5, 2010
    5,589
    2,005
    423
    Male
    PA
    You are in diagnostic mode, pull the battery, put back in, hold volume DOWN, continue holding and press and hold power till it turns on.
     
    taiwaneezy likes this.
  4. taiwaneezy

    taiwaneezy Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    11
    Joined:
    Sep 16, 2010

    Sep 16, 2010
    11
    1
    36
    ... ... Just pressed the power button without trying to go into recovery. Loaded up just fine while I was researching how to correct my mistake.

    Should probably delete this thread, but just in case someone else runs into the same problem... I'll leave it up the the mods to delete.
     

Share This Page

Loading...