1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root prl update pop-up?

Discussion in 'Android Devices' started by dchamilton, Feb 3, 2013.

  1. dchamilton

    dchamilton Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    89
    Joined:
    Jul 9, 2011

    Jul 9, 2011
    89
    0
    15
    I got a pop-up that said my prl was going to be updated and there was an "ok" button that I could click. I was scared of the unkown so I clicked the home button and haven't been prompted again.

    Anyone else get this? Is it safe to click "ok"? Don't want to click something from boost that's going to unroot me.
     

    Advertisement

  2. Lordvincent 90

    Lordvincent 90 ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    Rank:
    None
    Points:
    583
    Posts:
    5,559
    Joined:
    Oct 5, 2011

    Oct 5, 2011
    5,559
    4,444
    583
    Male
    entertainer
    grand rapids,mi
    Prl update won't unroot. And even if it did, this phone will ALWAYS have root... We have Odin ;)
     
  3. SParker40

    SParker40 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    101
    Joined:
    Jan 15, 2012

    Jan 15, 2012
    101
    13
    38
    Self Employed
    Bristol Tennessee
    Same thing happened tome. Its just a force of a prl update. I did it and it just changed my prl to 61009. Weve always got cdma workshop if you wanna change prls anyways.
     
  4. wetbiker7

    wetbiker7 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    7,475
    Joined:
    Jun 27, 2011

    Jun 27, 2011
    7,475
    3,426
    333
    Male
    USN Vet. / Certified Drug and Alcohol Abuse Counse
    So-Cal
  5. t4nkee

    t4nkee Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    36
    Joined:
    Mar 21, 2012

    Mar 21, 2012
    36
    0
    15
    What's the latest corporate PRL?
     
  6. wetbiker7

    wetbiker7 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    7,475
    Joined:
    Jun 27, 2011

    Jun 27, 2011
    7,475
    3,426
    333
    Male
    USN Vet. / Certified Drug and Alcohol Abuse Counse
    So-Cal
    Do a Google search and find out.

    Edit:

    Looks like 12121 but I just did a quick search. You may find a newer one with a more detailed search.
     
    t4nkee likes this.
  7. pitotheface

    pitotheface Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    12
    Joined:
    Jan 11, 2013

    Jan 11, 2013
    12
    1
    16
    :thinking:What exactly are PRL's and whats the difference between the corporate ones and the ones that come to my phone?.....Just wondering
     
    GingerC76 likes this.
  8. Lordvincent 90

    Lordvincent 90 ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    Rank:
    None
    Points:
    583
    Posts:
    5,559
    Joined:
    Oct 5, 2011

    Oct 5, 2011
    5,559
    4,444
    583
    Male
    entertainer
    grand rapids,mi
    Your prl (preferred roaming list) tells the phone what towers it can use. The Corporate one(s) include(s) some that are excluded to boost users
     
  9. out of ideas

    out of ideas Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    641
    Joined:
    May 19, 2012

    May 19, 2012
    641
    145
    93
    PRL=preffered Roaming List Its basically a list of what towers you connect to. The corporate ones have more I would guess because sprint gives preference to postpaid costumers and gyps the Boost and prepaid. So maybe you could get better service. Maybe not.
     
  10. ovniufo

    ovniufo Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    76
    Joined:
    May 21, 2012

    May 21, 2012
    76
    11
    18
    Male
    Clarksville,TN
    what is the best corporate prl for atlanta ga. im using 6007 so far is the fastest prl i ever found
     
  11. t4nkee

    t4nkee Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    36
    Joined:
    Mar 21, 2012

    Mar 21, 2012
    36
    0
    15
    Will PRL's from other carriers work on Boost?

    edit: I found this on XDA, it's for the Galaxy Nexus, but PRL changing, to my understanding, is the same from phone to phone. It seems easy enough if it could work on the Prevail.

    [PRL] Verizon / Corporate PRL on your Sprint Galaxy Nexus
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1660740
     

Share This Page

Loading...