1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Prl

Discussion in 'Android Devices' started by Martykus, Nov 18, 2011.

  1. Martykus

    Martykus Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    27
    Joined:
    Oct 25, 2011

    Oct 25, 2011
    27
    3
    36
    Sales
    Davie, FL
    How do I find out which prl. I'm using?
    I'm new at this and really need to update to 3g since my 4g is devouring my battery.

    Thanks!
     

    Advertisement

  2. Shatterproof

    Shatterproof Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    626
    Joined:
    Mar 30, 2011

    Mar 30, 2011
    626
    196
    93
    Male
    Warehouse Supervisor / MMA Fighter
    Detroit
    From your home screen hit the menu key, then Settings>About Phone>Status, Its will say PRL version.
     
    Martykus likes this.
  3. Martykus

    Martykus Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    27
    Joined:
    Oct 25, 2011

    Oct 25, 2011
    27
    3
    36
    Sales
    Davie, FL
    Damn, it says 03019 :(
     
  4. ShinySide

    ShinySide Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,504
    Joined:
    Jul 30, 2011

    Jul 30, 2011
    5,504
    2,680
    313
    Palm Bay, Florida

    You can manually put it on 3020-3025 ;)
     
  5. Martykus

    Martykus Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    27
    Joined:
    Oct 25, 2011

    Oct 25, 2011
    27
    3
    36
    Sales
    Davie, FL
    I did, I used QPST and changed to 3025 but still I can't see 3G here, I'm in Hialeah and my brother in law has metro like me and he does have 3G...huh...
     

Share This Page

Loading...