1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

General problem after installing custome rom

Discussion in 'Android Devices' started by charlesjoseph, Sep 16, 2012.

  1. charlesjoseph

    charlesjoseph New Member
    Thread Starter
    5

    Sep 16, 2012
    2
    0
    5
    i flashed a custom rom on my phone and since then, my phone got stuck with start up and can't boot to recovery. what can i do to fix this? btw. i'm a newbie to this flashing stuff. i flashed jellyblast v3
     

    Advertisement

  2. gtui008

    gtui008 New Member
    5

    Oct 14, 2012
    2
    0
    5
    I think You justh ave to be patient... it takes time to load up.
     
  3. nightwing90

    nightwing90 Well-Known Member
    68

    Mar 10, 2012
    103
    105
    68
    Male
    Official Tester In Hyperion Rom Project in XDA
    Kerala,India
  4. aazzeemm

    aazzeemm New Member
    5

    Oct 16, 2012
    4
    0
    5
    Hi all :)

    Guyz i have galaxy y and i need to use skype and other internet calling facility but it does not really work good on galaxy y in network data mode, but in wifi its good. So in hope to overcome this problem i installed JellyBlastV3 but problem is still here and my battery is draining 100% to 10% within 5 to 6 hours.

    Please suggest
    1. Is there any way to improve network data problem on galaxy y
    2. Should i remove custom rom and install default if yes
    3. How can i install default OS.

    Its too much of questions :), but i really appreciate your effort. thanks
     

Share This Page

Loading...