1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Problem loading gadget?

Discussion in 'Android Devices' started by mrmaniac, Aug 29, 2010.

  1. mrmaniac

    mrmaniac Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    4
    Joined:
    Aug 24, 2010

    Aug 24, 2010
    4
    1
    6
    Hi guys,

    I rooted the other day to the latest Neophyte rom, and everything was awesome - never realised I could have so many apps! :D

    But this morning I looked at my phone and I had loads of 'problem loading gadget' messages on my home screens. This wouldn't be such a big deal but the same widgets aren't on the widgets list on the home screen - so I can't replace them very easily. The weird thing though is that I can still access the app from my menu screen - just not the widget itself.

    I was just wondering whether anybody else had the same problem or if anybody else knew how to solve this problem?

    Thanks in advance all.
     

    Advertisement

  2. lekky

    lekky Lover
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,250
    Joined:
    Oct 29, 2009

    have you moded the widgets to the sdcard? move them to internal memory and they will work properly. This is a "feature" of the default froyo a2sd.
     
  3. mrmaniac

    mrmaniac Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    4
    Joined:
    Aug 24, 2010

    Aug 24, 2010
    4
    1
    6
    Seems like a very useful feature.... Yeah I've changed the default setting so as to install them all directly onto the SD card so I'll give your advice a go then. Thanks!
     
Tags:

Share This Page

Loading...