1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Problem Rooting!!! (not a first timer)

Discussion in 'Android Devices' started by adk21589, Feb 22, 2011.

  1. adk21589

    adk21589 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    16
    Joined:
    Sep 21, 2010

    Sep 21, 2010
    16
    2
    16
    So... I'm having an odd problem rooting my phone and I'm wondering if you guys could help me diagnose the issue.

    Yesterday, I finally got around to doing a clean wipe aka back-to-stock with adrenalyne's fabulous DI01 flash package through odin. Everything worked as it should and my phones back to it's stock state.

    Problem is... for some reason, I cant get my phone to root. Anyone know what might be going on? It resets my phone and tries to push all of the apks but in the end it just gives out with an "error: device not found".

    I've tried reinstalling the drivers, trying it on another computer, made sure to use the original usb cord, etc, but to no avail.. What's odd is that this is the exact same setup/drivers/cord/root method I used a couple months ago that worked out just fine.

    The only thing I find slightly suspect is that the ota update that i ran changed my build code to EA28. Does this have anything to do with it? Any clues as to what might be going on is highly, highly appreciated~

    Thanks guys :)
     

    Advertisement

  2. grin0048

    grin0048 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    184
    Joined:
    Sep 28, 2010

    Sep 28, 2010
    184
    35
    43
    I had this same issue. Instead of using the one click batch file method, I just entered in the commands manually.
     
  3. nklenchik

    nklenchik Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    590
    Joined:
    Sep 23, 2010

    Sep 23, 2010
    590
    53
    78
    Student
    Yew Nork
    Which rooting method are you using? (also are you on EA28 right now?)
     
  4. adk21589

    adk21589 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    16
    Joined:
    Sep 21, 2010

    Sep 21, 2010
    16
    2
    16
    I'm using the one-click batch root. And yes, after going back to stock, I got the OTA with the EA28 update.

    I would try the manual adb push way, but have never done it before. Sad and embarrassing, I know.
     
  5. nklenchik

    nklenchik Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    590
    Joined:
    Sep 23, 2010

    Sep 23, 2010
    590
    53
    78
    Student
    Yew Nork
  6. nunyazz

    nunyazz Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    644
    Joined:
    Sep 7, 2010

    Sep 7, 2010
    644
    90
    98
    Some of the eb01 ROMs are pre-rooted... just load and go.
     
  7. reisb

    reisb Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    398
    Joined:
    Oct 18, 2010

    Oct 18, 2010
    398
    9
    36
    What do you mean load and go?

    I'm rooted and on EB01, but my buddy wants me to root his. I remember when I did it, someone said "you didn't need to do that. It's pre-rooted". It was better for me so I understand it, but now I just want easiest way for him.

    How can you load and go? If you're not rooted, you can't get to cwm to flash.
     
  8. karib

    karib Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    504
    Joined:
    Jan 8, 2010

    Jan 8, 2010
    504
    30
    78
    Female
    Dental Assistant
    IL
    I found this package yesterday. I have not tried it myself, but looks like it may help you. Here is a link to where I found the info. This link will take you to another site. I'm not sure if I am allowed to link it directly, so I didn't. Good luck!

    [ODIN] EB01 .tar file w/ root and CWM! - xda-developers
     
  9. nunyazz

    nunyazz Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    644
    Joined:
    Sep 7, 2010

    Sep 7, 2010
    644
    90
    98
    You would load it via odin.
     
  10. exzacklyright

    exzacklyright Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    169
    Joined:
    Jan 17, 2011

    Jan 17, 2011
    169
    12
    38
  11. nklenchik

    nklenchik Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    590
    Joined:
    Sep 23, 2010

    Sep 23, 2010
    590
    53
    78
    Student
    Yew Nork
    +1 on that one
     
  12. Nirvalica

    Nirvalica Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    37
    Joined:
    Dec 2, 2010

    Dec 2, 2010
    37
    1
    16
    NJ
    I had the exact same problem trying to root the other day. I went from EB01 to total stock DI01 and it wouldn't root. Also not my first time either. I wanted to restore a nandroid backup, so I just pushed clockwork and restored the backup I wanted, which I found out will automatically root you since you were rooted when you made it. Weird though...

    Only reason I didn't stick with Froyo is that I felt the battery life was worse then stock DI01.
     

Share This Page

Loading...