1. Check out our app, Forums for Android! Download and leave feedback here!

Problem since Froyo update?

Discussion in 'Android Devices' started by bigbadwulff, Sep 22, 2010.

?

Have you had major problems since the 2.3 update?

Poll closed Oct 22, 2010.
  1. Stock phone, no problems

    17 vote(s)
    68.0%
  2. Stock phone, yes problems

    7 vote(s)
    28.0%
  3. Rooted only, no problems

    0 vote(s)
    0.0%
  4. Rooted only, yes problems

    1 vote(s)
    4.0%
  5. Rooted and pre-OTA 2.2, no problems

    0 vote(s)
    0.0%
  6. Rooted and pre-OTA 2.2, yes problems

    0 vote(s)
    0.0%
  1. bigbadwulff

    bigbadwulff Well-Known Member
    Thread Starter
    143

    Jun 15, 2010
    2,442
    200
    143
    Have you had MAJOR problems?
     

    Advertisement

  2. Hrethgir

    Hrethgir Well-Known Member
    163

    Feb 16, 2010
    1,684
    225
    163
    Male
    Intel fab tech
    Salem, OR
  3. bigbadwulff

    bigbadwulff Well-Known Member
    Thread Starter
    143

    Jun 15, 2010
    2,442
    200
    143
    Looks like you had more options :)

    For a second there I thought "Why did I post this when there was already a similar poll"?
     
  4. gfsincere

    gfsincere Active Member
    15

    Jul 20, 2010
    44
    0
    15
    Nurse
    Chicago, IL
    I had to hard reset mines as my wifi wouldnt work, internet would lag super slow, couldn't text, pandora would always FC, the phone said my mp3 files weren't mp3's anymore, etc...good old factory wipe and now I'm doing fine...but this whole day has sullied my opinion of Froyo now... :(
     
  5. Hrethgir

    Hrethgir Well-Known Member
    163

    Feb 16, 2010
    1,684
    225
    163
    Male
    Intel fab tech
    Salem, OR
    I did the same thing! Looked, saw nothing, posted it up and made the poll, then I was like where did THAT one come from!?

    Anyways, just got Froyo pushed to me, took my phone out of my locker and it was 20% downloaded, so I just synced with Appbrain and backed up my LP stuff just in case. Update went perfectly smooth, no issues, running fine. I was on stock 2.1 and never rooted.
     

Share This Page

Loading...