1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Problem with Contacts not displaying

Discussion in 'Android Devices' started by SaxGirl, Jan 10, 2012.

  1. SaxGirl

    SaxGirl Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jan 10, 2012

    Jan 10, 2012
    4
    0
    5
    I'm having problems with my contacts not showing up. i add a contact than when i go to the contacts nothing shows up but some bullshit stuff....HELP!
     

    Advertisement

  2. Knoxville363

    Knoxville363 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    231
    Joined:
    Nov 24, 2011

    Nov 24, 2011
    231
    126
    68
    www.youtube.com/knoxville363
    Chicago, IL
    I would suggest you go through your accounts and make sure the ones you want are synced properly.
     
  3. SaxGirl

    SaxGirl Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jan 10, 2012

    Jan 10, 2012
    4
    0
    5
    they are synced n i save them to my phone
     
  4. shunter7

    shunter7 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    91
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    91
    14
    38
    SaxGirl....you said that it is displaying some BS stuff what is it showing? And dumb question but when you said that you pull up contacts is the tab at the top on "contacts" (there are about five tabs on top). I ask because if you are new to Android this is often missed.
     
  5. SaxGirl

    SaxGirl Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jan 10, 2012

    Jan 10, 2012
    4
    0
    5
    yes i clicked on contacts and it's showing my balance and call center and some of boosts numbers but none of my contacts
     
  6. Knoxville363

    Knoxville363 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    231
    Joined:
    Nov 24, 2011

    Nov 24, 2011
    231
    126
    68
    www.youtube.com/knoxville363
    Chicago, IL
    I know this is a dumb question BUT is this your first cell phone? I had my contacts linked to my google account on my prevail. When I got the Warp, I just used blue tooth to send my contacts over to my Warp. So the reason I ask if it is your first phone is because if they are saved to your old phone and it has blue tooth, send em over that way. My contacts are saved to my gmail address. When I get the Marquee, all I have to do is log into my gmail account on the new phone and they will all be there.
     
  7. SaxGirl

    SaxGirl Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jan 10, 2012

    Jan 10, 2012
    4
    0
    5
    no not my first phone and i can't send them because they are saved on a sim card. my last phone was iden
     
  8. shunter7

    shunter7 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    91
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    91
    14
    38
    Try this......

    1. Go to contacts
    2. Press the menu button (the button on the very bottom next to the House Icon.
    3. Choose Display options
    4. Under the very last section labeled "Choose contacts to display" Click on you main google account.
    5. Make sure all boxes are checked and especially the first one "System Group: My Contacts"
     

Share This Page

Loading...