1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Problem with mobile internet after update

Discussion in 'Android Devices' started by imis_lv, Dec 26, 2010.

  1. imis_lv

    imis_lv Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Dec 26, 2010

    Dec 26, 2010
    2
    0
    5
    Hello!

    I have a problem with my HTC Legend after updating it to version 3.15.405.3, the phone does not connect to mobile internet, the internet works fine on my girlfriends phone, so the problem is in the htc phone. The problem apeared after the update, maybe there are some solutions out there?

    Im currently in The Netherlands using T-Mobile

    p.s. merry christmas everyone [​IMG]
     

    Advertisement

  2. cbrace

    cbrace Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Mar 18, 2010

    Mar 18, 2010
    21
    3
    16
    Amsterdam
    I have the same problem: my Legend updated itself to 2.2 last weekend, and now Internet is broken. The Mobile Data (APN) option is enabled, but the icon indicating the data connection never appears.

    I am also in the Netherlands and also have a T-Mobile abonnement.

    I am not sure whether I can go ask for help in a T-Mobile shop, as I have SIM-only subscription and bought the Legend elsewhere.

    Please let me know if you find a solution. I am going to keep Googling and will let you know if I find anything.
     
  3. cbrace

    cbrace Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Mar 18, 2010

    Mar 18, 2010
    21
    3
    16
    Amsterdam
    Hi again,

    Just got mobile internet working here: Go here:

    Settings --> Wireless & networks --> Mobile networks --> Acess Point Names

    And make sure T-Mobile is selected. In my case it wasn't.

    Your mobile internet should then be activated within a few moments; be patient.

    HTH
     
  4. Cashie

    Cashie Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Apr 5, 2011

    Apr 5, 2011
    2
    0
    5
    tosser
    Melbourne, Australia
    I'm guessing the it's similar for me here in Australia with Vodafone [AU].
    How long is 'a few moments'?
     
Tags:

Share This Page

Loading...