1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Problem with pulse

Discussion in 'Android Devices' started by xDinichx, Jan 4, 2011.

  1. xDinichx

    xDinichx Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jan 4, 2011

    Jan 4, 2011
    1
    0
    5
    Hello!!

    I'm new here and I'm new with android phones.
    I got this phone from my friend and he said that battery ran out and he can't boot it anymore... It doesn't have warranty...

    When I turn it on it shows t-mobile logo and goes off...

    When I put it on power it flashes (keys) and t-mobile logo once more
    When I connect it to my PC it flashes again and again t-mobile logo...

    I realized he has been using charger that gives 5V output and that is wayyy to much for his battery. I have one charger that gives 4.2V but I don't know if that would fix anything...

    And now I took the battery out and connected it with PC and it turned on... now it t-mobile logo again and nothing else :(

    Please help...
     

    Advertisement

  2. ceedee

    ceedee Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    51
    Joined:
    Oct 30, 2009

    Oct 30, 2009
    51
    2
    16
    Bath, UK
    The sticker on the back of the official Pulse charger says that it outputs 4.9V so I suspect that something else is causing your problem.

    Only suggestion I can offer is that you try connecting with a different USB cable.
     

Share This Page

Loading...