1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Problem with RootExplorer

Discussion in 'Android Devices' started by Greemhold, Oct 13, 2011.

  1. Greemhold

    Greemhold Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Oct 13, 2011

    Oct 13, 2011
    2
    0
    5
    Hi there. I've been trying to upgreat my X8 from 2.1 to 2.3.5 for 2 days now.
    I've rooted the phone succesfully using oneclick 2.1(iliadelo), isntalled the rootexplorer-mini-0.1-beta gave it permnision by superuser BUT when i'm trying to coppy the 3 needed Xrecovery filles it just doesnt work.
    For example if i try to move (not copy the files) to system bin it just deletes them, or astro doesnt show them but still the Xrecoverry is NOT installed.
    What shold i do?
     

    Advertisement

  2. gabeyong

    gabeyong Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    725
    Joined:
    Mar 3, 2011

    Mar 3, 2011
    725
    288
    113
    just before you paste look for the <Mount R/W> button on your Root Explorer app. You have to hit that button b4 you paste.

    cheers :)
    gabe
     
  3. Greemhold

    Greemhold Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Oct 13, 2011

    Oct 13, 2011
    2
    0
    5
    that's not the problem.. I've done that the problem is that the RootExplorer does not coppy... for example if i select move it just deletes the files it is like copping and delleting the same time
     

Share This Page

Loading...