1. Check out our app, Forums for Android! Download and leave feedback here!

Support Problem with setting up email

Discussion in 'Android Devices' started by pcok, Aug 27, 2010.

  1. pcok

    pcok Member
    Thread Starter
    5

    Aug 27, 2010
    5
    0
    5
    Hi,

    I've just gone from the iPhone 3G to the X10 and I can't seem to set up my email account on the X10. I have all of the settings on my iPhone so I am using exactly the same settings, and it goes through all of the stages fine (eg checking incoming server settings) until I get to the end, where it comes up with an error message for checking outgoing server settings: unable to open connection to server.

    Does anybody know why this is and how I can fix it? As I said, the settings must be correct as they work on my iPhone and they are the settings I got from my mail server.

    Thank you!
     

    Advertisement

  2. rosered

    rosered Well-Known Member
    163

    Jul 4, 2010
    2,129
    317
    163
    UK
    Hello pcok. Might be worth checking with your mail server again for all settings again, I had a problem with this and had to change something when logged on to the internet webmail and also the port number was different from what I thought.
     
  3. pcok

    pcok Member
    Thread Starter
    5

    Aug 27, 2010
    5
    0
    5
    Thanks this solved it. I had a different security setting for outgoing mail on my X10 as the iPhone couldn't use TLS apparently.
     

Share This Page

Loading...