1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Problem

Discussion in 'Android Devices' started by CuBz, Oct 22, 2010.

  1. CuBz

    CuBz Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,656
    Joined:
    Sep 21, 2010

    Sep 21, 2010
    1,656
    230
    163
    Website Programmer
    UK
    I've searched the forum and couldn't find an answer for this, so forgive me if it is in the forum somewhere but tbh the search function is useless most of the time.

    Anyway, since I re-installed the software on my Xperia, I have been having a problem. When I receive a call, it doesn't show it on the phone, it just rings, then I have to slide to unlock, then slide again to answer. This is getting very annoying, so I was wondering if anyone knew how to solve this before I go ahead and re-install the software again

    Thanks in advance
    Andy
     

    Advertisement

  2. rendeiro2005

    rendeiro2005 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    131
    Joined:
    Aug 26, 2010

    Aug 26, 2010
    131
    37
    43
    IBM Project Manager
    Azeit
    unfortunately I think you really have to reinstall again
     
  3. X10iUser

    X10iUser Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,328
    Joined:
    Oct 10, 2010

    Oct 10, 2010
    1,328
    332
    163
    This and that.
    Here
    Yeah, just reinstall, in the time it takes to figure it out you'll be back up and running. Although, you haven't installed another lock app have you? If yes uninstall it and see, if not just reflash.
     
  4. CuBz

    CuBz Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,656
    Joined:
    Sep 21, 2010

    Sep 21, 2010
    1,656
    230
    163
    Website Programmer
    UK
    No, no other lock app. I really didn't want to have to re-install as I have alot of apps, contacts, pics, etc, to backup and restore :( I guess I have no choice
     
  5. CuBz

    CuBz Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,656
    Joined:
    Sep 21, 2010

    Sep 21, 2010
    1,656
    230
    163
    Website Programmer
    UK
    Just to confirm, does the SD card get erased during a software re-install?
     
  6. X10iUser

    X10iUser Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,328
    Joined:
    Oct 10, 2010

    Oct 10, 2010
    1,328
    332
    163
    This and that.
    Here
    No, nothing at all will be affected, but keep a backup of it on your computer anyway. I copy mine over once a month. Flashing is a pain but sometimes it just needs to be done.
     
  7. CuBz

    CuBz Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,656
    Joined:
    Sep 21, 2010

    Sep 21, 2010
    1,656
    230
    163
    Website Programmer
    UK
    Ye I always backup everything to my computer from my SD card, because I like to format the SD card so its a completely clean install
     

Share This Page

Loading...