1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Problems playing Pandora thru Bluetooth or Auxillary in Car

Discussion in 'Android Devices' started by kjacksonic, Dec 1, 2009.

  1. kjacksonic

    kjacksonic Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    2
    0
    5
    I have a 2010 Mazda 3 w/ Bluetooth and an auxillary output--I have had no problems w/ the Bluetooth as far as receiving and making phone calls and I play my iPod thru the auxillary system all the time...I just got the Droid 2 weeks ago and downloaded Pandora this past weekend--I can't get it to play thru the Bluetooth (even though the little music symbol shows that it is paired) and I can't play it thru my Droid hooked up thru the auxillary system either. I am confused?
     

    Advertisement

  2. square

    square Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    506
    Joined:
    Nov 21, 2009

    Nov 21, 2009
    506
    24
    63
    volume on the phone up?
     
  3. Redflea

    Redflea Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,623
    Joined:
    Oct 6, 2009

    Oct 6, 2009
    2,623
    289
    163
    I've played Pandora and Slacker through headset jack connected to aux input on my stereo w/out any issues. (Also used Nav and made calls via Aux.) So it does work (BMW 5-series) but don't know if there's something different about the mazda setup...
     
  4. kjacksonic

    kjacksonic Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    2
    0
    5
    Yes, volume is up. In fact I had Pandora playing from my phone while walking to my car. Once I got in and started the car, the music stopped playing once it was paired with the Bluetooth.
     
  5. Soultics

    Soultics Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    164
    Joined:
    Nov 7, 2009

    Nov 7, 2009
    164
    12
    38
    Restart Pandora. Actually quit out of it, the 4 line button (system?) don't know the name, anyway, quit out and open it after pairing/connecting aux. See if that works.

    Haven't had any issues with the aux in my Ford Edge.
     

Share This Page

Loading...