1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Problems since 2.1 update

Discussion in 'Android Devices' started by Nas_Killed_The_Prom_Queen, Aug 20, 2010.

  1. Nas_Killed_The_Prom_Queen

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Aug 20, 2010

    Aug 20, 2010
    3
    0
    5
    I have been having problems with the 2.1 update :(

    * When i try to conect o the internet via moblie internet it takes ages to connect.
    * Facebook only sync half my contacts then it had to force quit and wont update again
    * It wont detect my Virgin 50 meg broadband :(

    ...On the firmware version, its says 2.1-update1 ......is that what it ment to say?
     

    Advertisement

  2. Slug

    Slug Check six!
    Moderator
    Rank:
    None
    Points:
    2,043
    Posts:
    20,551
    Joined:
    Aug 1, 2009

    Aug 1, 2009
    20,551
    16,993
    2,043
    Male
    Mobile phone retail
    Inverness, UK
    Orange's data network was down earlier this week so this may be related. When did you update your handset?

    I don't use FB myself so can't help, but there seem to be a few "issues" with it on the Hero.

    Did the wifi connection work prior to the update?

    Yup, all present and correct.
     
  3. Nas_Killed_The_Prom_Queen

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Aug 20, 2010

    Aug 20, 2010
    3
    0
    5
    It wifi didnt pick it even before the update :(
     
  4. Slug

    Slug Check six!
    Moderator
    Rank:
    None
    Points:
    2,043
    Posts:
    20,551
    Joined:
    Aug 1, 2009

    Aug 1, 2009
    20,551
    16,993
    2,043
    Male
    Mobile phone retail
    Inverness, UK
    What router are you using?
     
  5. Nas_Killed_The_Prom_Queen

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Aug 20, 2010

    Aug 20, 2010
    3
    0
    5
    Dlink wireless N rounter that virgin media gave me
     
  6. Slug

    Slug Check six!
    Moderator
    Rank:
    None
    Points:
    2,043
    Posts:
    20,551
    Joined:
    Aug 1, 2009

    Aug 1, 2009
    20,551
    16,993
    2,043
    Male
    Mobile phone retail
    Inverness, UK
    Make sure that the router is running in G-mode; the Hero's wireless chipset doesn't support N-mode so even mixed G/N-mode might cause it problems.
     
  7. mtmoore

    mtmoore Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Sep 3, 2010

    Sep 3, 2010
    4
    0
    5
    I have an issue where I plug my headphones in since the 2.1 upgrade and I can't change the volume, as soon as I plug them in it recognises the headphones have been plugged in and then automatically reduces the volume to nothing (vibrate). If I try to increase the volume it either won't let me, or shoots up to maximum, no inbetween... if I then try to reduce the volume it then reduces to nothing again.

    I have tried restarting the phone and it still has the issue. It worked a-ok under 1.5 using the Toggleheadset app. Which I have also removed incase that was causing an issue..

    Any ideas?
     
  8. mtmoore

    mtmoore Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Sep 3, 2010

    Sep 3, 2010
    4
    0
    5
    Worked it out myself, settings, Sound & display, turn off Quiet ring on pickup. Bit daft that but it works
     
Tags:

Share This Page

Loading...