1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Problems updating Damage Control

Discussion in 'Android Devices' started by mattpsx2, Jul 28, 2010.

  1. mattpsx2

    mattpsx2 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    67
    Joined:
    Jun 28, 2010

    Jun 28, 2010
    67
    5
    16
    Ok so I did the simple root last night and installed the latest version of damage control that rom manager had access to. So after I loaded it onto my phone I tried to run DCupdater. The update downloaded fine, but I found that after it tried installing I would run into a screen that showed a yellow triangle with an exclamation point sign in it with an android next to it. What can I do so that I can update DC?
     

    Advertisement

  2. chrismmm

    chrismmm Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    66
    Joined:
    Jun 4, 2010

    Jun 4, 2010
    66
    5
    36
    IT
    North Georgia
    im not 100 % sure but you may have to run cache wipe and data wipe prior. i am sure other more senior guys/poster will chime in..
     
  3. tsipa

    tsipa Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    636
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    636
    111
    93
    NYC
    Which recovery are you using? I don't think DC plays nice with Clockwork Recovery. Either flash RA Recovery or install the update manually (The update should have downloaded to the root of your SD card.)
     
  4. mattpsx2

    mattpsx2 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    67
    Joined:
    Jun 28, 2010

    Jun 28, 2010
    67
    5
    16
    Yeah, I was using clockwork. I'm really new at this so it's a bit foreign to me, I'm still trying to learn things. I'm going to try install it manually later on today.

    *Update
    Just got 3.2.3 updated on my phone by doing it manually and not using DCupdater. Does anybody know why the updater just doesn't want to work with my phone? Is it because of clockwork? Also I got the same error message trying to install Vanilla lockscreen from DCupdater after I had 3.2.3 so I think the problem for me lies in the update program.

    But now 4G is stuck on scanning :/ I know there's a workaround, but I'm at work so I have to look at it later.
     
Tags:

Share This Page

Loading...