1. Are you ready for the Galaxy S20? Here is everything we know so far!

Problems with Android Studio and the emulator

Discussion in 'Android Development' started by workbench, Jan 19, 2022.

  1. workbench

    workbench Lurker
    Thread Starter

    Hi everyone,

    i'm relative new to Android Studio but until now i had no troubles with running applications with CTRL+F9 and then to run the app i normally hit SHIFT+F10. This worked normaly. When i try to run my app over the console (adb -s emualtorXY install -t myapk.apk) it is working.

    My problem is that in the Android Studio when i look at the icons where there is the play button to run the app the name of the emulator is grayed out! When i hover over with the mouse i get a message: "not applicable for the "MyApp::TestApp" configuration (Shift+Alt+F11). But when i hit this combo nothing happens :(.

    I searched the web for a solution but found nothing until now. Maybe someone here does know what to do ??
     



    1. Download the Forums for Android™ app!


      Download

       
  2. Unforgiven

    Unforgiven ...eschew obfuscation...
    Moderator

    Development thread moved to the dev area for better exposure. :)
     
  3. kirostan

    kirostan Lurker

    omg same problem and no idea how to solve it
     
Loading...
Similar Threads - Problems Android Studio
  1. aramkolesar
    Replies:
    9
    Views:
    1,152
  2. ivanburyy1r64rewtr
    Replies:
    15
    Views:
    2,621
  3. SUPER_JERK
    Replies:
    1
    Views:
    776
  4. lew_b
    Replies:
    4
    Views:
    2,353
  5. pcartier
    Replies:
    7
    Views:
    1,907
  6. dimis
    Replies:
    0
    Views:
    1,049
  7. mdawdy
    Replies:
    4
    Views:
    3,617
  8. Mohamed13
    Replies:
    6
    Views:
    4,831
  9. RLScott
    Replies:
    2
    Views:
    1,901
  10. Daronee
    Replies:
    0
    Views:
    3,862

Share This Page

Loading...