1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root problems with das bamf 1.8

Discussion in 'Android Devices' started by garnto, Jul 6, 2011.

  1. garnto

    garnto Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    279
    Joined:
    Feb 23, 2011

    Feb 23, 2011
    279
    61
    53
    previously was running 1.6.3

    I finally got sick of the gps lock problem so I decided to upgrade. I wiped and installed 1.8 and had 2 problems

    the phone symbol,to bring up the dialer, had the the word phone next to it(so both the phone symbol and the word phone were there). obviously that wasn't right, and along with that I only got 1x service

    I did battery pulls. wiped and re-installed.

    I even wiped and tried 1.7 to see if it would fix it. It ended up having the exact same problems.

    well then I decided to just revert back to my 1.6.3 backup, and now it is stuck in 1x also.


    what do I need to do here guys?


    edit: ok, well after 2 hours from re loading my backup on 1.6 I finally got 3g back. still though, I would like to run 1.8 so I don't have to deal with this gps lock stuff
     

    Advertisement

  2. DoctorZaius68

    DoctorZaius68 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    108
    Joined:
    Sep 19, 2010

    Sep 19, 2010
    108
    12
    58
    New Jersey
    Did you flash DB 1.8.6? This is an MR2/MR2.5 rom so you need to flash one of the MR2 radios for DB 1.8.6 to work.

    DZ
     
  3. rexdog1888

    rexdog1888 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    706
    Joined:
    Dec 6, 2010

    Dec 6, 2010
    706
    250
    113
    Texas
    If the problem was that he didnt flash the correct radio i belive he would have had no service at all, but he still had 1x

    Did you check the md5sum before flashing?
     
  4. garnto

    garnto Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    279
    Joined:
    Feb 23, 2011

    Feb 23, 2011
    279
    61
    53
    Yes I did.

    Since that wasn't working I took the plunge and flashed mr2 and sense 3. Everything is perfect. No funky buttons and the gps works perfect
     

Share This Page

Loading...