1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Problems with IMAP/Exchange

Discussion in 'Android Devices' started by lordsnake, Aug 8, 2010.

  1. lordsnake

    lordsnake Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    9
    Joined:
    Aug 8, 2010

    Aug 8, 2010
    9
    0
    5
    I have a Dell Streak which runs an older version of Android, dunno which.
    I have setup GMAIL in the gmail app, that works fine.
    I have also setup IMAP to google apps in K-9 email, works fine.
    But I cannot get IMAP to my exchange mail to work in the default mail app or K-9. The settings are correct as they are the ones I use in outlook, but it keeps telling me my login details are incorrect.
    I have tried setting up a native exchange mailbox, also does not work.
    My wife has a HTX desire and ha sthe exact same problem, other IMAP aco**** work fine, not exchange, what is the difference?
     

    Advertisement

  2. SuperPuter

    SuperPuter Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Nov 24, 2010

    Nov 24, 2010
    1
    0
    5
    Mine was a similar issue, but the area I had problems was the outgoing port:
    Default in Android is 587.
    I used 25 and it worked.
     
  3. Benjie

    Benjie Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    585
    Joined:
    Jul 9, 2010

    Jul 9, 2010
    585
    52
    78
    Working and having fun
    Paradise
    Looking at mine, there is the user name, password, server adddress, domain, SSL enable/disable.
     
Tags:

Share This Page

Loading...