1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

General Problems with K-9 email setup

Discussion in 'Android Devices' started by jlevy73, Nov 29, 2009.

  1. jlevy73

    jlevy73 Active Member
    Thread Starter
    15

    Nov 7, 2009
    25
    0
    15
    Don't know if anyone else is experiencing this but everytime I try and set up K-9 email, it says null point invalid (or something along those lines). Has anyone been able to get their Eris to work with K-9 and if so how did you get it set up. TIA!
     

    Advertisement

  2. Needsdecaf

    Needsdecaf Well-Known Member
    118

    Nov 6, 2009
    1,005
    41
    118
    Northern VA
    Got it set up fine. I used manual install, IIRC.
     
  3. W4LLY

    W4LLY Well-Known Member
    68

    Nov 28, 2009
    675
    36
    68
    NYC
    Yea, I just used manual.

    You need to know your specific incoming and outgoing servers, plus manual allows you to chose between POP and IMAP.
     
  4. jlevy73

    jlevy73 Active Member
    Thread Starter
    15

    Nov 7, 2009
    25
    0
    15
    Nope, even with manual it says "Invalid setup: null"
     
  5. Needsdecaf

    Needsdecaf Well-Known Member
    118

    Nov 6, 2009
    1,005
    41
    118
    Northern VA
    Try uninstalling and re-installing it.
     
  6. jlevy73

    jlevy73 Active Member
    Thread Starter
    15

    Nov 7, 2009
    25
    0
    15
    Done that about half a dozen times, but thanks.
     
  7. Needsdecaf

    Needsdecaf Well-Known Member
    118

    Nov 6, 2009
    1,005
    41
    118
    Northern VA
    Must be an issue with your email server vs. the program then.
     
  8. jlevy73

    jlevy73 Active Member
    Thread Starter
    15

    Nov 7, 2009
    25
    0
    15
    That sucks hopefully features updates fix it. Thanks.
     

Share This Page

Loading...