1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Projects???

Discussion in 'Android Devices' started by jmz, Jun 6, 2012.

  1. jmz

    jmz Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    562
    Joined:
    Apr 24, 2010

    Apr 24, 2010
    562
    571
    163
    The reason you don't see this on HTC devices is because of quick settings. Since that exists nobody is modding the status bar that way anymore
     

    Advertisement

  2. jmz

    jmz Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    562
    Joined:
    Apr 24, 2010

    Apr 24, 2010
    562
    571
    163
    Can't do mms on that Rom. It is odex'ed and I can't deodex to fix mms. The developer won't respond on how he did it. I have a sneaky suspicion he compiled his own odex files and made it where standard tools won't work. So for that reason I can't fix mms on it. Or else it would be my daily driver
     
  3. Austrie

    Austrie Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,325
    Joined:
    Jan 16, 2011

    Jan 16, 2011
    1,325
    898
    213
    Male
    St.Thomas, US Virgin Islands
    When I get the phone I'll be making a awesome sense & non-sense ROM for the evo v. I should be getting the phone sometime this month; maybe in the next week or two.
     
    punkmaxx and Snake X like this.
  4. thebryceee

    thebryceee Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,245
    Joined:
    Feb 28, 2012

    Feb 28, 2012
    2,245
    233
    143
    Male
    They have those under quick settings...
     
  5. G19

    G19 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    648
    Joined:
    Sep 17, 2011

    Sep 17, 2011
    648
    102
    93
    The main ones I used are WiFi, screen rotation, and silence all. None if those are available on the quick settings tab
     
  6. jmz

    jmz Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    562
    Joined:
    Apr 24, 2010

    Apr 24, 2010
    562
    571
    163
    If you are rooted go to evo 3d cdma forums and look for leedroid tweaks. Flash that and you can change the quick settings to your hearts content. Plus many other visual enhancements
     
  7. thebryceee

    thebryceee Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,245
    Joined:
    Feb 28, 2012

    Feb 28, 2012
    2,245
    233
    143
    Male
    Flashed it and my status bar disappeared and my UI keeps FC'ing.

    I wiped both caches before I flashed it...not sure if I was supposed to or not.
     
  8. jmz

    jmz Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    562
    Joined:
    Apr 24, 2010

    Apr 24, 2010
    562
    571
    163
    You sure you got the one for sense 3.6 from the cdma forum? That is the package I used in my Rom and it functions fine
     
  9. thebryceee

    thebryceee Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,245
    Joined:
    Feb 28, 2012

    Feb 28, 2012
    2,245
    233
    143
    Male
    Yeah. I flashed Harmonia tho so it's all good.
     
  10. wigginst

    wigginst Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    917
    Joined:
    Aug 12, 2011

    Aug 12, 2011
    917
    58
    78
    Has anyone else got the quick settings that tweak to work on the stock rom? Brycee, you said it caused lots of issues yes? I really like my setup so don't really want to switch roms. Just want to adjust those quicksettings a bit.
     
  11. thebryceee

    thebryceee Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,245
    Joined:
    Feb 28, 2012

    Feb 28, 2012
    2,245
    233
    143
    Male
    With LeeDroid, I have the clock centered but everytime I disable the original clock it comes back so now I have two clocks :/
     
  12. kcls

    kcls Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    27
    Joined:
    May 30, 2012

    May 30, 2012
    27
    3
    16
    Dockhand
    I don't have this phone yet, but I hope to be upgrading from the Optimus V soon. Is there a good MIUI out for the 3VO that could be converted to an Evo V ROM? I love MIUI but have never been able to use it since it's to unstable on my phone.

    Also I believe this is my first post here so Hi everyone :D You may recognize me from AndroidCentral.

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2 Beta-5
     
  13. BadAngel

    BadAngel Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    81
    Joined:
    Aug 27, 2011

    Aug 27, 2011
    81
    19
    18
    Student
    +1 for AOKP... might wanna wait untill they get 4g going though lol
     
  14. Austrie

    Austrie Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,325
    Joined:
    Jan 16, 2011

    Jan 16, 2011
    1,325
    898
    213
    Male
    St.Thomas, US Virgin Islands
    I have sense ROM I made that needs testing; not going to make the non-sense version till I get the device. If you guys ever tried meanROM for the Evo 3D, it would help me if you compared the performance against my ROM.
     
  15. wigginst

    wigginst Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    917
    Joined:
    Aug 12, 2011

    Aug 12, 2011
    917
    58
    78
    Austrie, is it an ics rom?
     
  16. Austrie

    Austrie Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,325
    Joined:
    Jan 16, 2011

    Jan 16, 2011
    1,325
    898
    213
    Male
    St.Thomas, US Virgin Islands
    Yes it is.
     
  17. wigginst

    wigginst Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    917
    Joined:
    Aug 12, 2011

    Aug 12, 2011
    917
    58
    78
    Sense 4 or 3.6 still?
     
  18. Austrie

    Austrie Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,325
    Joined:
    Jan 16, 2011

    Jan 16, 2011
    1,325
    898
    213
    Male
    St.Thomas, US Virgin Islands
    It's 3.6; if I did a sense 4.0 ROM; WiMax and 3D wouldn't be working, so what's the point...
     
  19. wigginst

    wigginst Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    917
    Joined:
    Aug 12, 2011

    Aug 12, 2011
    917
    58
    78
    True. Everything works in yours? Does it by chance have the tweaks for quicksettings etc?
     
  20. Austrie

    Austrie Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,325
    Joined:
    Jan 16, 2011

    Jan 16, 2011
    1,325
    898
    213
    Male
    St.Thomas, US Virgin Islands
    Yes everything works, and yes to the second question too; you're asking a lot of questions. Testing the ROM will answer most, if not all, your questions. Hopefully the ROM will be faster than MeanROM and most of other ROMs available on the EVO 3D; though it's just in V1.0 stage so theirs always things to improve on...
     
    punkmaxx likes this.
  21. wigginst

    wigginst Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    917
    Joined:
    Aug 12, 2011

    Aug 12, 2011
    917
    58
    78
    Lol. I know a lot of questions. Just trying to get the lay of the land before deciding to try it out. Can be flashed through 4ext? I flashed a lot on triumph bit still a little wary on the HTC. Ican give it a shot.
     
  22. Austrie

    Austrie Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,325
    Joined:
    Jan 16, 2011

    Jan 16, 2011
    1,325
    898
    213
    Male
    St.Thomas, US Virgin Islands
    I'm pretty sure it can be flashed 4ext. I'll PM you the D/L link
     
  23. thebryceee

    thebryceee Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,245
    Joined:
    Feb 28, 2012

    Feb 28, 2012
    2,245
    233
    143
    Male
    Can the tv off animation be added manually?
     
  24. Austrie

    Austrie Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,325
    Joined:
    Jan 16, 2011

    Jan 16, 2011
    1,325
    898
    213
    Male
    St.Thomas, US Virgin Islands
    Yes it can, by experienced users only though, I believe my ROM has it along with some 3D Evo ICS ROMs.
     
  25. Snake X

    Snake X Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,035
    Joined:
    Aug 20, 2011

    Aug 20, 2011
    1,035
    359
    163
    I believe the crt effect is through the framework if im not mistaken? I'm not really used to the framework of this phone's os so ill have to do some more poking around to know where things are and such.
     
Tags:

Share This Page

Loading...