1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Promlame Whilst rooting!! HELP

Discussion in 'Android Devices' started by jason-567, Jul 15, 2010.

  1. jason-567

    jason-567 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    225
    Joined:
    May 19, 2010


    Advertisement

  2. andrewjdunbar

    andrewjdunbar Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    9
    Joined:
    Jul 13, 2010

    Jul 13, 2010
    9
    1
    6
    Inverness, Scotland
  3. mbatson89

    mbatson89 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    433
    Joined:
    Apr 21, 2010

    Apr 21, 2010
    433
    45
    43
    UK
    @jason - Have you got an unlocked/unbranded Desire? If so, you can root without a Goldcard and may be a better solution if it is indeed the Goldcard which is causing issue.
     
  4. kboya

    kboya Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    401
    Joined:
    Apr 6, 2010

    Apr 6, 2010
    401
    72
    53
    Hull, UK
    heyJason,
    I thought you confirmed it as uinbranded last night? Re-format your sdcard and root without the goldcard steps, this should sort you out (as mbatson says).
     
  5. jason-567

    jason-567 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    225
    Joined:
    May 19, 2010

    sounds like i need a gold card then, i ddnt think it was branded as there is no vodafone logos, it ddnt come in a vodafone box ect, anyway ill go have a look for an sd card then, i know i have one somewhere thanks
     
  6. jason-567

    jason-567 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    225
    Joined:
    May 19, 2010

    Hate it when that happens, looked all last night couldnt find one, found one within ten mins this morning, ok round 2
     
  7. kboya

    kboya Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    401
    Joined:
    Apr 6, 2010

    Apr 6, 2010
    401
    72
    53
    Hull, UK
    whoa, hold up... what exactly did you do before? did you have an sdcard in the fone? did you make a goldcard or not? did you copy the update.zip to the sdcard, leaving a copy in the r6 folder?
     
  8. jason-567

    jason-567 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    225
    Joined:
    May 19, 2010

    yes ive done all that created a gold card and im still getting the error message
     
Tags:

Share This Page

Loading...