1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support putting info from sd card to phone

Discussion in 'Android Devices' started by sonic6, Jul 15, 2010.

  1. sonic6

    sonic6 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    5
    0
    5
    newbie to android but quick question on how to put everything that was on my micro sd from my storm to my droid x's phone memory so i can sell the 8gb sd card with the storm without any of the info on the card. thanks guys
     

    Advertisement

  2. krichek

    krichek Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    492
    Joined:
    Nov 11, 2009

    Nov 11, 2009
    492
    41
    43
    If you are asking how to copy it to the 8GB of internal memory in the phone, you a can't. That is for app storage. You could copy it from one of your phones onto a computer and then copy it back to the card included with the X.
     
  3. sonic6

    sonic6 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    5
    0
    5
    Thanks, I tried doing that yesterday through computer with no success. do you by chance know how to do that? im on a windows xp. i'd really appreciate it
     
  4. jreed2560

    jreed2560 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    3,922
    Joined:
    Dec 31, 2009

    Dec 31, 2009
    3,922
    439
    183
    Male
    Sales Specialist/Wireless Consultant
    Tennessee
    when you plug your X into the computer, pull down the notification bar and select what option you want to perform. I think you want to select USB Mass storage
     
  5. sonic6

    sonic6 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    5
    0
    5
    muchas gracias. i think it was cuz i had it in pc mode. i was trying to figure out why it would let me drag from one card to the other.
     
  6. sonic6

    sonic6 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    5
    0
    5
    when im transferring my videos its says theres not enough space on disk but it fits on the 8gb and says that transferring to the 16gb?
     
  7. sonic6

    sonic6 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    5
    0
    5
    nevermind. i think i figured it out
     

Share This Page

Loading...