1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Quadrant score

Discussion in 'Android Devices' started by kgeissler, Feb 21, 2011.

  1. kgeissler

    kgeissler Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    200
    Joined:
    Apr 28, 2010

    Apr 28, 2010
    200
    32
    43
    Rowlett, TX
    I ran it on my Atrix and got a 2609...not to bad. :)
     

    Advertisement

  2. Tackleberry78

    Tackleberry78 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    11
    Joined:
    Feb 19, 2011

    Feb 19, 2011
    11
    1
    16
    I am a newbie and know little, would you mind explaining a bit more...such as, how the score compares with other phones. Thanks! Planning to pick up the atrix tomorrow.
     
  3. kgeissler

    kgeissler Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    200
    Joined:
    Apr 28, 2010

    Apr 28, 2010
    200
    32
    43
    Rowlett, TX
    My Nexus One was getting around 1400.
     
  4. lsutigers03

    lsutigers03 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    507
    Joined:
    Jun 4, 2010

    Jun 4, 2010
    507
    42
    68
    I just ran it on my Inspire and got 1752. I'm going to play with the Atrix tomorrow. I may buy it off contract if it wows me.
     
  5. 2003vstrom

    2003vstrom Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    472
    Joined:
    Apr 12, 2010

    Apr 12, 2010
    472
    75
    53
    Male
    Electrical engineer
    coldwater,mi
    I just did 2691 :D
     
  6. falconeight

    falconeight Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    96
    Joined:
    May 8, 2010

    May 8, 2010
    96
    13
    18
    Platoon Sergeant
    Colorado Springs
    I got a 2701
     
  7. tical2k

    tical2k Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    85
    Joined:
    Jul 24, 2010

    Jul 24, 2010
    85
    8
    16
    2482 with 375mb ram free prior to running
     
  8. mrvirginia

    mrvirginia Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,493
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    1,493
    228
    143
    video editor
    Charlotte, NC
    that is pretty nice. who was saying it was getting low scores before :thinking:
    and that's not even optimized for dual-core!
     
  9. iPhoneMilk

    iPhoneMilk Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    46
    Posts:
    207
    Joined:
    Oct 29, 2009

    Oct 29, 2009
    207
    5
    46
    Someone in XDA should get this Ram issue figured out.

    It's got 1gb, what's taking up the other space?

    Someone had a theory that it's reserving 512 for Webtop, at all times.

    I hope it's not true and we can find a way to disable that and give us ALL the ram it has.
     
  10. 2003vstrom

    2003vstrom Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    472
    Joined:
    Apr 12, 2010

    Apr 12, 2010
    472
    75
    53
    Male
    Electrical engineer
    coldwater,mi
    there is max 818 ram for user thats what android info says:D
     
  11. mrvirginia

    mrvirginia Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,493
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    1,493
    228
    143
    video editor
    Charlotte, NC
    dude is prob running some stuff, that's why. maybe bloatware??? but that's a lot of crap running. i can't remember what my Evo had at stock but now i have 241mb free
     
  12. tical2k

    tical2k Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    85
    Joined:
    Jul 24, 2010

    Jul 24, 2010
    85
    8
    16
    Well Heres wht I got running....

    Advanced Task Killer 10MB
    Launcher Pro 15MB
    Market 13MB
    Quadrant 10MB
    BeejiveIM 9MB
    Speed Test 8MB
    Good for Enterprise 7MB
    Google Voice 7MB
    Norton Security 6MB
    Firefox 5MB
    HeyTell 5MB
    doubleTwist 5MB
    Gmail 4MB
    Maps 4MB
    Pageonce 4MB
    Skype 4MB
    TWC 4MB
    AppAware 3MB
    Dropbox 3MB
    MediaShare 3MB
    ScoreCenter 3MB
    Vlingo 3MB <--- wtf is this and why cant i remove it
    Battery Indicator 2MB
    CarDock 2MB
    Music 2MB
    Pandora 2MB
    Slacker 2MB
    Titanium Backup 2MB
    TuneIn Radio 2MB
    BrowserMessage 1MB
    Superuser 1MB
    drocap2 1MB

    now we add them up... only 151? what gives?

    Yeah I'm aware a lot of these are running, but they aren't taking that much?
     
  13. mrvirginia

    mrvirginia Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,493
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    1,493
    228
    143
    video editor
    Charlotte, NC
    more than that is running :D
     
  14. tical2k

    tical2k Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    85
    Joined:
    Jul 24, 2010

    Jul 24, 2010
    85
    8
    16
    well i cant see the kernel jobs.. hmm does "su top" work?

    ...yes but i guess i should redirect that to a file haha
     
  15. MosIncredible

    MosIncredible Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    83
    Joined:
    Feb 2, 2011

    Feb 2, 2011
    83
    12
    18
    DFW, TX
    Just got a 2696
     
  16. falconeight

    falconeight Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    96
    Joined:
    May 8, 2010

    May 8, 2010
    96
    13
    18
    Platoon Sergeant
    Colorado Springs
    It was my fifth one and it surprised me.
     
  17. MarcMaiden

    MarcMaiden Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    590
    Joined:
    Jan 13, 2010

    Jan 13, 2010
    590
    201
    113
    Bay Area, ca
    I remember reading somewhere that android 2.2 can only detect (or use) 512 mb of ram. Pretty sure the ram is mostly for the webtop mode as well.
     
  18. DukeL

    DukeL Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    156
    Joined:
    May 29, 2010

    May 29, 2010
    156
    7
    36
    2746 this thing is blazing!! ;)

    [​IMG]
     
  19. colnago

    colnago Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    243
    Posts:
    3,091
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    3,091
    218
    243

    Vlingo is voice recognition/control software. Its installed as an "app" on my e72 (bought used so I'm not sure how it got there) however it is not present on my Motorola Defy.
     

Share This Page

Loading...