1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Support Question about my internet and QIK

Discussion in 'Android Devices' started by RoadRunnerSS, Sep 24, 2010.

  1. RoadRunnerSS

    RoadRunnerSS Well-Known Member
    Thread Starter
    36

    Jul 21, 2010
    47
    1
    36
    When I go on websites on my phone they all look normal except for one site. It doesn't look like how it does when I'm on a computer. It used to before until a few days ago and I'm wondering if I accidentally touched something by accident. At first I thought it was the site, but when I when on that same website with my girlfriends EVO it looked perfectly fine just like it does if I were on a computer. Anyone know how to fix this? Now, for QIK. I tried setting up an account and it said "this # already exists" and I never set one up before nor have I used it. My girlfriend set hers up on her phone fine. Anyway, I hope you guys can help me. Should I do the new update on my phone?
     

    Advertisement

  2. t0ast3d

    t0ast3d Well-Known Member
    73

    Aug 27, 2010
    372
    75
    73
    Student / Dev
    Oklahoma
    Not sure about Qik, sorry,

    but you probably pressed mobile view which is usually at the bottom of pages
     
  3. RoadRunnerSS

    RoadRunnerSS Well-Known Member
    Thread Starter
    36

    Jul 21, 2010
    47
    1
    36
    Oh ok... so if I got back to that site I scroll all the way down and do what?
     
Tags:

Share This Page

Loading...