1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Question about Nandroid Backups

Discussion in 'Android Devices' started by Coach56, Dec 20, 2011.

  1. Coach56

    Coach56 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    34
    Joined:
    May 24, 2011

    May 24, 2011
    34
    0
    15
    I am thinking about trying some different roms out and I am currently using Tickerguys CM7.

    If I were to make a nandroid backup and flash a new rom, make another backup, could I bounce from rom to rom with just doing the restore feature?
     

    Advertisement

  2. agentc13

    agentc13 Daleks Über Alles
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    7,916
    Joined:
    Aug 31, 2011

    Aug 31, 2011
    7,916
    5,482
    823
    Skaro
    Yes. They will be however they were when you made the backup.
     
    Coach56 likes this.
  3. Coach56

    Coach56 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    34
    Joined:
    May 24, 2011

    May 24, 2011
    34
    0
    15
    Ok thanks, one more question about that:

    Do I have to wipe and do everything like a normal flash before doing a nandroid restore?
     
  4. agentc13

    agentc13 Daleks Über Alles
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    7,916
    Joined:
    Aug 31, 2011

    Aug 31, 2011
    7,916
    5,482
    823
    Skaro
    I usually do, but I don't think it is needed. It only takes a minute to wipe the stuff though.
     
    Coach56 likes this.

Share This Page

Loading...