1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root question

Discussion in 'Android Devices' started by Brittanymarie1, May 26, 2012.

  1. Brittanymarie1

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    May 26, 2012

    May 26, 2012
    1
    0
    5
    How do you Root your LG Marquee, I have tried everything!!!! and nothing woks, it says permission is denied, i don't have any firewall,Anti-virus, of that sort, so i don't know what else to do, i need help ASAP
     

    Advertisement

  2. Mostly Harmless

    Mostly Harmless Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,523
    Joined:
    Apr 15, 2010

    Apr 15, 2010
    1,523
    264
    163
    Engineer
    New York
    What did you try?
     
  3. Rush

    Rush {<>}~{<>}
    Rank:
    None
    Points:
    1,043
    Posts:
    18,741
    Joined:
    Jan 31, 2011

    Jan 31, 2011
    18,741
    3,162
    1,043
    Male
    Entrepreneur / Business Owner - Freelance Writer
    Loganville, GA
    Hello and welcome aboard. Thanks for joining the ranks!

    I've moved your thread to the LG Marquee (root) Forum where you will find the information and help you seek.

    Good luck. :)
     
  4. Bionic Chronic

    Bionic Chronic Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    645
    Joined:
    Feb 18, 2012

    Feb 18, 2012
    645
    158
    93
    Michigan
    Hi and welcome to the Marquee!! Since the phone has most likely already had the Update Pushed to it (To check you can go to Settings>About Phone>S/W Version.) If it says either ZVC [Sprint] or ZV4 [Boost] you will need to check the following threads to revert your phone to the state before the Update:
    http://androidforums.com/marquee-al...-your-updated-lg-marquee-phone-step-step.html
    or
    http://androidforums.com/marquee-al...uide-flash-your-phone-back-stock-kdz-cab.html
    Once you get it back to the ZV9 [Sprint] or ZV3 [Boost] S/W Version you can then use PlayfulGod's Root + CWM Method.
    Hope this helps!
     
  5. TwoFace

    TwoFace Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    27
    Joined:
    May 8, 2012

    May 8, 2012
    27
    2
    36
    I thought you couldn't go from zv4 to zv3 and you have to go to zv9? if so, can you link me to the file so i can do it :D
     
  6. Bionic Chronic

    Bionic Chronic Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    645
    Joined:
    Feb 18, 2012

    Feb 18, 2012
    645
    158
    93
    Michigan
    Sorry that's right as of right now kdz will only go back to ZV9..it still works for Boost though.
     
  7. TwoFace

    TwoFace Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    27
    Joined:
    May 8, 2012

    May 8, 2012
    27
    2
    36
Tags:

Share This Page

Loading...