1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Quick Question about MetroPCS

Discussion in 'Android Devices' started by hYpHyPuRpLe, Nov 6, 2011.

  1. hYpHyPuRpLe

    hYpHyPuRpLe Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    351
    Joined:
    Oct 9, 2011

    Oct 9, 2011
    351
    45
    53
    No job yet. Im underage
    Oakland, California
    I messed up my admire and I'm getting a new one on the 14th. That's when it is arriving at the Corp store. If I want to switch to my ascend do I just dial *228 from my ascend? If I do this will I be charged the $10 the store charge me to switch phones or do they just charge because they did the work for me?
     

    Advertisement

  2. Baek215

    Baek215 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    53
    Joined:
    Mar 31, 2011

    Mar 31, 2011
    53
    3
    16
    MetroPCS
    Philly
    You can't switch phones or else you'll void the insurance or warranty.
     
  3. hYpHyPuRpLe

    hYpHyPuRpLe Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    351
    Joined:
    Oct 9, 2011

    Oct 9, 2011
    351
    45
    53
    No job yet. Im underage
    Oakland, California
    I asked the woman at the store if I could switch to my ascend while my replacement phone comes in and she said yes. When the phone arrives then I'll switch to the new one. Did she not know what she was talking about?
     

Share This Page

Loading...