1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support quick question about the forced 3g code

Discussion in 'Android Devices' started by kingdeeray, Jul 8, 2010.

  1. kingdeeray

    kingdeeray Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    69
    Joined:
    Dec 3, 2009

    Dec 3, 2009
    69
    5
    36
    Student
    I recently saw a thread about the forced 3g code for the n1. Basically the code keeps you from switching back and forth to edge. Anyone know how to remove the settings that enabling this code has added
     

    Advertisement

  2. uoY_redruM

    uoY_redruM Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    101
    Joined:
    Jun 19, 2010

    Jun 19, 2010
    101
    9
    36
    Orlando, FL
    Its in one of the "secret" settings. I forgot the exact code but its one of those *#*#numbers#*#* things. When T-Mobile and Google were testing my connection, they had me in it. Your able to change it to force nothing but 3G.
     
  3. hunta

    hunta Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    104
    Joined:
    Jan 20, 2010

    Jan 20, 2010
    104
    5
    36
Tags:

Share This Page

Loading...