1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Quick question... (About update)

Discussion in 'Android Devices' started by Bon3zz1001, May 13, 2010.

  1. Bon3zz1001

    Bon3zz1001 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Apr 14, 2010

    Apr 14, 2010
    7
    0
    5
    If I already rooted to one of the 2.1 leaks will I have to do a factory reset to upgrade to the official? If so would I have to talk to Verizon to get my phone set up again? (IE: Service?) Sorry, I'm kind of knew to this :(.
     

    Advertisement

  2. SyDTRaKKeD

    SyDTRaKKeD Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    262
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    262
    23
    38
    SEO/Marketing
    SoCal
    i know your new so i'll try to explain as easy as possible... you don't root to the leak.
    rooting and leaking are 2 separate things.

    now that you leaked there is no going back to 1.5...

    sorry...
     
  3. xAusTiN

    xAusTiN Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    224
    Joined:
    Jan 5, 2010

    Jan 5, 2010
    224
    14
    38
    Cleveland, Ohio
    Well since you upgraded using the leak, you cannot go back to 1.5 But you will still receive the OTA update from verizon...any day now.

    You will not have to have Verizon set your phone up again, that's your job. To make sure your phone is activated and has updated roaming capabilities, after you OTA update, do a *228 then option 1 and option 2 (note, you will have to redo *228 after clicking option 1 because it restarts your phone). Make sure you have your contacts synced with Google so you don't lose them once you update.
     
  4. Bon3zz1001

    Bon3zz1001 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Apr 14, 2010

    Apr 14, 2010
    7
    0
    5
    I guess my OP came out wrong, I rooted. I thought it was considered a leak but I guess not. I rooted my phone to 2.1, not "leaked"(?) it to 2.1.
     
  5. xAusTiN

    xAusTiN Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    224
    Joined:
    Jan 5, 2010

    Jan 5, 2010
    224
    14
    38
    Cleveland, Ohio
    Well then you should be able to go back to 1.5. Check out the root subsection forum and you should see a thread explaining how to revert back to 1.5
     
  6. Bon3zz1001

    Bon3zz1001 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Apr 14, 2010

    Apr 14, 2010
    7
    0
    5
    I went to the root forum, found the thread and I saw this.. "This must be done from a PC with Fastboot, which comes with windows. Linux/Mac users will have to find it and compile it. You will need to have Amon's recovery image installed to use this downgrade, at the end we will overwrite his image with the stock one."

    Now then, I don't know which image I have. Is there any way I can check and if not is there a way to do this without the "Amon" image? Would I be better off doing a factory reset?

    Edit: I tried to reset it and I even formatted the SD card and it reinstalls the 2.1 root by itself each time.. I was really hoping that I would be able to use the Navigator :(.
     

Share This Page

Loading...