1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support quick question and quick moan....

Discussion in 'Android Devices' started by david1806, Oct 11, 2010.

  1. david1806

    david1806 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    53
    Joined:
    Oct 3, 2010

    Oct 3, 2010
    53
    2
    36
    London
    Hi all
    First, am I the only one who really is missing out on so much because of the lack of flash? Apart from YouTube, I can't watch anything that involves a video, and for me, that's quite a lot. Any latest news? I did ask before, and I was told something about when it gets rolled out isn't the same as when we can actually use it. Can anyone elaborate?

    Also, when a webpage automatically changes to mobile friendly (eg ITV. com) and doesn't have the option that you normally find at the bottom of the page to change to desktop version, is there anyway to change it? Most annoying!
    Thx in advance
    David
    :)
     

    Advertisement

  2. allbutlost

    allbutlost Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    177
    Joined:
    Oct 7, 2010

    Oct 7, 2010
    177
    10
    38
    My job is pretty great. You don't work there... th
    Canada.
    I think there is a browser app out there that plays Flash videos on the lower versions of 'droid or so I'm told, but I've heard mixed reviews (everything from "awesome" to "choppy" to "this is crap"). I can't remember what it's called, nor what circumstances it runs under.

    For me though, I don't really notice it. I guess I don't visit flash-heavy sites very often.. I guess I'm glad, since as a result I don't miss it :)

    "Latest news" that I know of is that Flash is rolling with Froyo (2.2), and we're still pining for 2.1, so there's a bit of a wait yet!

    As for changing webpages from mobile to regular, I'd say that would normally be specific to the website in question, though I could be wrong. I'm still fairly knew to the process. I would imagine a mobile site would still have necessary pertinent links, but they may be relocated. If you can't find it at all, a work-around may be to email yourself the links from a computer and then bookmark them once you visit the link. I'm not certain on browser options or apps that may help. I'm sure someone else might be if any exist :)
     
  3. drewcivic

    drewcivic Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    5
    Joined:
    Oct 10, 2010

    Oct 10, 2010
    5
    1
    6
    self employed
    York, England
    i think the skyfire broswer uses flash ? dont hold it against me tho..
     
    allbutlost likes this.
  4. allbutlost

    allbutlost Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    177
    Joined:
    Oct 7, 2010

    Oct 7, 2010
    177
    10
    38
    My job is pretty great. You don't work there... th
    Canada.
    That's the one :) Thanks.

    Here's a link now that I know the name, haha (QR code is there as well): Skyfire Browser (beta) - Android app on AppBrain

    I haven't used it myself though, so I can't vouch for it.
     
  5. spikeithard

    spikeithard Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    83
    Posts:
    767
    Joined:
    Sep 23, 2010

    Sep 23, 2010
    767
    22
    83
    Male
    London Ontario Canada

    I pretty sure it does. tried it. kinda sucks and i think for the video you have to click the link and dl it from there. its not like you can just watch it as it streams on the screen :(

    unless im wrong?
     
  6. X10iUser

    X10iUser Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,328
    Joined:
    Oct 10, 2010

    Oct 10, 2010
    1,328
    332
    163
    This and that.
    Here
     
  7. david1806

    david1806 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    53
    Joined:
    Oct 3, 2010

    Oct 3, 2010
    53
    2
    36
    London
    Again, thanks all. Going to have a little looky at skyfire. I'll keep you posted. :)
     
  8. kennystorholt

    kennystorholt Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    34
    Joined:
    Aug 11, 2010

    Aug 11, 2010
    34
    1
    16
    Hello. To change so u get only desktop pages is simple. This is the way u do it with Dolphin Browser.
    1. Press menu hardbutton
    2. Go to settings
    3. Scroll down to "user agent"
    4. Change to "desktop"
    And done.
     
  9. kennystorholt

    kennystorholt Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    34
    Joined:
    Aug 11, 2010

    Aug 11, 2010
    34
    1
    16
    Hello. To change so u get only desktop pages is simple. This is the way u do it with Dolphin Browser.
    1. Press menu hardbutton
    2. Go to settings
    3. Scroll down to "user agent"
    4. Change to "desktop"
    And done.
     

Share This Page

Loading...