1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General "Quick System Info" pop up message

Discussion in 'Android Devices' started by freesunshine, Jan 14, 2012.

  1. freesunshine

    freesunshine Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    192
    Joined:
    Jul 5, 2011

    Jul 5, 2011
    192
    39
    43
    Male
    PortWetland, OR
    Does anyone seen this pop up message? It pops up randomly and don't know where it's coming from.
     

    Attached Files:


    Advertisement

  2. emanuelrv

    emanuelrv Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    192
    Joined:
    Aug 30, 2010

    Aug 30, 2010
    192
    10
    58
    Maby is a program
     
  3. justtom

    justtom Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    687
    Joined:
    Jan 12, 2012

    Jan 12, 2012
    687
    140
    93
    North East Pa. USA...
    Yes freesunshine i have seen it twice and thought maybe i had held 2 buttons down at the same time or something but have never been abel to launch it by my own doing.
     
  4. freesunshine

    freesunshine Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    192
    Joined:
    Jul 5, 2011

    Jul 5, 2011
    192
    39
    43
    Male
    PortWetland, OR
    I'm glad I'm not the only one...I thought I was seeing things. :D
     
  5. jjohnbubby5

    jjohnbubby5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    253
    Joined:
    Nov 23, 2011

    Nov 23, 2011
    253
    28
    43
    S.W. MI
    How do we see it?
     
  6. Knoxville363

    Knoxville363 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    231
    Joined:
    Nov 24, 2011

    Nov 24, 2011
    231
    126
    68
    www.youtube.com/knoxville363
    Chicago, IL
    I have mine enabled from my clock widget. I love having my system information. It is useful for knowing how much space you have on your phone as well as temp which was an issue prior to the update. It is perfectly normal for that screen to pop up. I don't know how to get it to pop up normally though.
     
  7. freesunshine

    freesunshine Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    192
    Joined:
    Jul 5, 2011

    Jul 5, 2011
    192
    39
    43
    Male
    PortWetland, OR
    It pops up randomly.

    All of the information are irrelevant to me except the battery life which I too have it on my clock widget.
     
  8. jaanise

    jaanise Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jul 10, 2012

    Jul 10, 2012
    1
    0
    5
    I have the same question. And I do not have a program "Quick System Info" installed, and I have not configured my clock application ("3D Digital Weather Clock") to open this system info upon minutes or hours tapping.
     
  9. bryanbc

    bryanbc Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    38
    Joined:
    Jun 23, 2012

    Jun 23, 2012
    38
    1
    16
    [​IMG]

    [​IMG]

    sorry for the crappy pic quality was to lazy to move to get better lighting. but thats how i get it to pop up
     
  10. austin316

    austin316 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    99
    Joined:
    Mar 8, 2012

    Mar 8, 2012
    99
    14
    18
    Yeah the picture above with the red arrow is the only way for me to get it to pop up.
     

Share This Page

Loading...