1. Download our Official Android App: Forums for Android!

RC9 and 3G problems...

Discussion in 'Android Lounge' started by riley, Mar 17, 2009.

  1. riley

    riley Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    28
    Joined:
    Feb 26, 2009

    Feb 26, 2009
    28
    0
    15
    Hello all. Has anyone in the UK (or Germany) noticed that RC9 keeps dropping the 3G data connection. I can be somewhere which I know has very good Tmo 3G signal and it just drops off to 2G. Only way to get it back is to go into the phone settings and re-register the handset on the T mobile network and even then it only lasts about 10 mins before finding its way back to 2G and staying there...

    Anyone else seen this?
     

    Advertisement

  2. slave1

    slave1 Well-Known Member
    Rank:
     #390
    Points:
    56
    Posts:
    124
    Joined:
    Nov 20, 2008

    Nov 20, 2008
    124
    2
    56
    Newcastle upon Tyne, UK
    No problems for me.
     
  3. mmikeyy

    mmikeyy Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    Dec 22, 2008

    Dec 22, 2008
    19
    1
    16
    PHP Programmer
    Actually RC9 has cleared up a lot of the signal problems that i used to have. So no i can't say i have seen your problem.
     
  4. Ageless Stranger

    Ageless Stranger Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    699
    Joined:
    Dec 2, 2008

    Dec 2, 2008
    699
    49
    88
    Male
    Senior software developer
    UK
    There are a few reasons why you would drop down to 2G, not all of them are due to the firmware on your phone. Some of the reasons are :- Weather, cell upgrades, cell repairs and server down times.
     

Share This Page

Loading...