1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root reboot problems with MikG2.55

Discussion in 'Android Devices' started by speedygonzo, Oct 21, 2011.

  1. speedygonzo

    speedygonzo Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    87
    Joined:
    Aug 16, 2011

    Aug 16, 2011
    87
    22
    38
    Upcoming Android Developer
    Corpus Christi TX
    :thinking: i am having random reboots with this rom and they all end up with a bootloop. i have tried wiping dalvik cache and cache and it dosnt work. this has been going on for at least three weeks. someone please help, its really getting me mad.
    Thanks in advance.
     

    Advertisement

  2. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
    None
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,595
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,595
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    are you using setcpu? if so how high are you overclocking? what kernel are you on?

    try another rom or nandroid of a different rom to see if this is rom related.
     
  3. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #12
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,921
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,921
    13,142
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    Overclocking your phone too much can cause bootloops. I would check that first. If your using SetCPU lower your max setting
     
  4. takirb

    takirb Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    641
    Joined:
    Jun 20, 2010

    Jun 20, 2010
    641
    181
    93
    Systems Analyst/Network Admin
    S. Carolina
    I've had this issue at random ever since earlier MikG versions, and im on 2.55 now and had it reboot/loop just yday as i was sending a text. I'm overclocked to 1152 on charge, 1113 most other times, and it happens regardless just at random. Usually only once every now and then, not very often at all, but a battery pull will bring it back up correctly. I always do a complete wipe process prior to upgrading ROMs, and its done it on nearly all Mik ROMs I've used, regardless of which SetCPU profile is being used. Could be a rogue app somewhere though as i always backup/reinstall the same apps regardless of ROM.
     
Tags:

Share This Page

Loading...